öcğxşfğsö alemsin@Oscar şaka yapmıyorum kanka
Recep İvedik 3 çıkış tarihi 2010. Hemen gitmiş atmış içine dis macununu bu arkadaş. Sonra açılmasını beklemiş. 1 yıl sonra 2011'de skt bitmiş ve çöp olmuş. Bu arkadaş çok üzülmüş ama sandık yinede açılmamış. Ama yıllar yıllar sonra 9 Aralık günü ansızın bir Recep İvedik 7'de sandık açılmasın mi? Hemen koşmuş dış macununa sarılmış ve bu konuyu açmış.
Ne gibi bi artısı veya eksisi oluyo hocamTuzlu suyla fırçalıyordum
Hazır 2011 bir kokla hasret gider en güzel zamanlardan kalma...Uzun zamandır diş macunu kullanmadım eskiden kalma ipana diş macunuvar son kullanma tarihi 2011 gibi bitmiş kullanılır mı bu zararı olur mu yarısını kullanıp bırakmışım.
11 senedir saklıyor musunuz onu
Yerden buldum da genelde diş macunu kullanmıyorum açılmamış hiç.SKT'si geçmiş ürünleri kullanmayın.
Diş minesinin etkisini azaltacaktır, kullanmayın.
Bide 11 yıl nasıl sakladınız onu .d, sandıkta falan mı?
Son kullanım tarihi geçmişi bırak 1_2 gün Kala olan ürünler bile alınmaz kullanılmazYerden buldum da genelde diş macunu kullanmıyorum açılmamış hiç.
Hocam yerde tarihi eser bulmuşsunuz gidin müzeye teslim edin. Şaka bi yana sakın kullanmayın.Yerden buldum da genelde diş macunu kullanmıyorum açılmamış hiç.
Aga sat bana arkadaşlarıma şaka yapar zehirlerimUzun zamandır diş macunu kullanmadım eskiden kalma ipana diş macunuvar son kullanma tarihi 2011 gibi bitmiş kullanılır mı bu zararı olur mu yarısını kullanıp bırakmışım.