Kan tahlilinden korkma sorunu

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,812
Herkese merhabalar grip olduğum için hastaneye gideceğiz fakat kan tahlili yapılmasından korkuyorum küçükken bayıldığım için kan beni tutuyor ne yapabilirim normal iğne yerine plastik iğne ve yatarak yaptırsam nasıl olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

merhabalar aynı problemi yaşıyorum çözümü tamamen psikolojik kendini sıkma rahatla ve sıklıkla düşünme sadece 8 saniye süren bir şey,

merhabalar aynı problemi yaşıyorum çözümü tamamen psikolojik kendini sıkma rahatla ve sıklıkla düşünme sadece 8 saniye süren bir şey,
Ve hastane kokusundan da etkileniyorum çift maske ile gireceğim sanırım

Herkese merhabalar grip olduğum için hastaneye gideceğiz fakat kan tahlili yapılmasından korkuyorum küçükken bayıldığım için kan beni tutuyor ne yapabilirim normal iğne yerine plastik iğne ve yatarak yaptırsam nasıl olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hocam yapabilirsin milyarlarca hücresi bulunan zeki, düşünebilen bi insansin minik bi iğneden mi korkucaksin en fazla ne olabilir ki

Kan tahlili tüplerinin içi 2 ile 10ml kan alacak şekilde oluyor gebelde. Normal bir insansan sende aşağı yukarı 5000ml kan var birşeyin eksilmez korkma. 👍

Kan tahlili tüplerinin içi 2 ile 10ml kan alacak şekilde oluyor gebelde. Normal bir insansan sende aşağı yukarı 5000ml kan var birşeyin eksilmez korkma. 👍
Yani öyle biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psikolojiyi aştığın zaman rahatlarsın arkadaşın dediği gibi 8 saniye sürüyor kafada büyütmemek lazım
Acıyor mu peki plastik iğne ile yapılmasını isteyeceğim ama

Hocam yapabilirsin milyarlarca hücresi bulunan zeki, düşünebilen bi insansin minik bi iğneden mi korkucaksin en fazla ne olabilir ki
Aynen öyle fakat ya bir şey çıkarsa diye de korkuyorum ve acır mı yaparken sadece iğneyi taktıktan sonra mı hissederim

Yani öyle biraz

Acıyor mu peki plastik iğne ile yapılmasını isteyeceğim ama

Aynen öyle fakat ya bir şey çıkarsa diye de korkuyorum ve acır mı yaparken sadece iğneyi taktıktan sonra mı hissederim
Kanka çatalı koluna hafifçe batirirmişçasina bi hissi var

Aynı sorun bendede var. Kesin bir çözümü olan?

Kan verirken kanın alınacağı kolunuza bakmayın. Kafanızı çevirin. Kendinizi de sıkmayın.
Hayırlısı Allah'tan deyip sonuçlardan da korkmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,305
Üyeler
185,058
Son üye
Ziwtin
Geri