Fifine Ampligame A6T Mikrofon Alınır Mı

ahmeet2

80+
Reaksiyon skoru
32
selamm dostlar youtube oyun videoları ve diğer kanalıma da asmr çekmeyi düşünüyorum bu mikrofonun kalitesi iyi midir sesi temiz verir mi kullanan arkadaşlar var mı veya başka mikrofon önerilerinize açığım

Selamlar bende aynı mikrofonu almayı düşünüyorum yayın için. Sizce ilk webcame mi öncelik vereyim yoks mikrofona mı?

Selamlar bende aynı mikrofonu almayı düşünüyorum yayın için. Sizce ilk webcame mi öncelik vereyim yoks mikrofona mı?
bilgisayarı topladım bende webcam ve mikrofon kaldı kardeş ben ilk mikforon alıcam kamerayı cep telefonuyla da halledebiliriz bence senin bütcen ne kadar ve araştırma yaptın mı bu mikrofonu kullananlara felan sordun mu hiç ?

Valla videolarını ve testlerini izledim bana çok iyi ve uygun geldi

Webcam olarak 2. El bi logitech c310 buldum 350 liraya şimdilik onu almayı düşünüyorum, oyun sohbet muhabbet yayınları felan

Webcam olarak 2. El bi logitech c310 buldum 350 liraya şimdilik onu almayı düşünüyorum, oyun sohbet muhabbet yayınları felan
2.el işine girme bence kardeş bozuk mozuk olur 300 lira daha koyabilirsen sıfır al hepsiburada var bak

Valla gözü kararttım fifine a6t yi sipariş ettim bakalım hayırlısı

Geldi hocam inceledim bir süre mikrofon aşırı iyi. Alt kısımdaki ses tekerleğinden sesi makul seviyede ayarladığınızda dip ses vs sıfır, sesi çok iyi alıyor.Ayrıca youtube da yayın tekrarlarımdan bakabilirsin. Sefa Köse yazarsan arama kısmına profil fotoğrafı burdakiyle aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,169
Üyeler
196,908
Son üye
fozcinar1985
Geri