bilgisayarı topladım bende webcam ve mikrofon kaldı kardeş ben ilk mikforon alıcam kamerayı cep telefonuyla da halledebiliriz bence senin bütcen ne kadar ve araştırma yaptın mı bu mikrofonu kullananlara felan sordun mu hiç ?Selamlar bende aynı mikrofonu almayı düşünüyorum yayın için. Sizce ilk webcame mi öncelik vereyim yoks mikrofona mı?
aynen bende baktım iyi diyorlar ama kararsız kaldım kamerayı ne düşünyorsun ve ne içerikleri çekeceksinz ?Valla videolarını ve testlerini izledim bana çok iyi ve uygun geldi
2.el işine girme bence kardeş bozuk mozuk olur 300 lira daha koyabilirsen sıfır al hepsiburada var bakWebcam olarak 2. El bi logitech c310 buldum 350 liraya şimdilik onu almayı düşünüyorum, oyun sohbet muhabbet yayınları felan
nerden aldın kaça reis kullan da görüşlerini bekliyorum tekrardan kaliteliyse bende vereyimValla gözü kararttım fifine a6t yi sipariş ettim bakalım hayırlısı
?nerden aldın kaça reis kullan da görüşlerini bekliyorum tekrardan kaliteliyse bende vereyim
ürün nasıl kardeş kullanıyor musun sesi felan net alıyor muValla gözü kararttım fifine a6t yi sipariş ettim bakalım hayırlısı