Steelseries rival 3 wirelees nasıl sizce

muslum1

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
550
Bu mouseye bakıyorum bir süredir fakat bunun pil sorunundan da haberdarim sizce nasıldır normal kullanımda pil süresi ne kadar olur bunların dışında da bana farklı wireless mouse önerisi sunarmisiniz bir de gamepower devour var yardımcı olabilirmisiniz bütçem Max şekilde ekte 550 TL olarak

2 gün önce satın aldım g300s den geçmiştim gerçekten eşekten inip ferrariye binmiş kadar etkiledi beni oyun zevkim değişti. Pil konusunda da 4 tane şarjlı pil aldıktan sonra bence bir problem olacağını sanmıyorum 4 saatte falan doluyor zaten AAA pil pek sıkıntı yaratmaz kullanıcısına , uzun süre olmadığı için pil hakkında yorum yapmıcam fazla.

2 gün önce satın aldım g300s den geçmiştim gerçekten eşekten inip ferrariye binmiş kadar etkiledi beni oyun zevkim değişti. Pil konusunda da 4 tane şarjlı pil aldıktan sonra bence bir problem olacağını sanmıyorum 4 saatte falan doluyor zaten AAA pil pek sıkıntı yaratmaz kullanıcısına , uzun süre olmadığı için pil hakkında yorum yapmıcam fazla.
Şuanki yorumların nelerdir ben aldım ve çok memnunum 1 haftadır kullanıyorum şu olsa iyi olurdu dediğim özellikler bile sayılı pile karşı önyargılıydim ama suanlik bir sorunum yok ilerleyen zamanlarda güncelleme yaparım

Şuanki yorumların nelerdir ben aldım ve çok memnunum 1 haftadır kullanıyorum şu olsa iyi olurdu dediğim özellikler bile sayılı pile karşı önyargılıydim ama suanlik bir sorunum yok ilerleyen zamanlarda güncelleme yaparım
Vallaha dostum benim alalı 20 gün oldu bugün şarj edilebilir pil şarj aletim teslim edildi , piller 1 dişe düştüğü zaman değiştiriyordum genelde ama bu pili sonuna kadar kullanıp ne kadar gideceğini hesaplıyorum şu an 10 günü geçtik herhangi bir sıkıntısı yok . Benim de çok hoşuma gitti içinden çıkan dungle ile kullanıyorum herhangi bir gecikme daha ben hissedemedim , sana tavsiyem Gp recyko 4 lü AAA pillerden alman , onların indirimini kovala veya şarj aletiyle birlikte daha ucuza geliyordu en son sanırım öyle satın al. Alkali pillerle kullanmak çok pahalıya patlar uzun dönemde , tek önerim şarj edilebilir pil alman ve onları devirdayim şeklinde kullanman.

arkadaşların dediği gibi şarjlı pilleri hazır bulundurarak kullanırsanız çok rahat edersiniz bu fiyat bandında kablosuz olarak çok iyidir üzmez

G305 kullanıyorum. Tek duracell pil rahat 4 ay kadar gidiyor. Rival 3ün hızlı pil tüketmesi dışında başka bir durumunu görmedim. Baktın hızlı tüketiyor arkadaşın dediği gibi şarj edilebilir pillerle devam et.

G305 kullanıyorum. Tek duracell pil rahat 4 ay kadar gidiyor. Rival 3ün hızlı pil tüketmesi dışında başka bir durumunu görmedim. Baktın hızlı tüketiyor arkadaşın dediği gibi şarj edilebilir pillerle devam et.
Hızlı tüketiyor söylediğim gibi tek dezavantajı bu fakat onun da çözümünü devir dayim etmekle çözdüm. Bir teorim var 1 dişe bence daha kısa sürede düşürüyor uyarı amaçlı , ben kullanırken 1 dişte rehavete kapılıp oynarken bitmesin diye şarja taktım hep fakat şuan 1 dişe düşeli oluyor bayağı ve bitecek gibi de durmuyor tam olarak 1000 mAh pilin ne kadar kullanımda bittiğini pilim bittiğinde yeniden alıntılarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

g305 de hiç ışık yok mu belki de o yüzden daha hızlı gidiyordur , ben ışığı tamamen kapatmayı bulamadım kapatırsam belki daha uzun süre gider .

Hızlı tüketiyor söylediğim gibi tek dezavantajı bu fakat onun da çözümünü devir dayim etmekle çözdüm. Bir teorim var 1 dişe bence daha kısa sürede düşürüyor uyarı amaçlı , ben kullanırken 1 dişte rehavete kapılıp oynarken bitmesin diye şarja taktım hep fakat şuan 1 dişe düşeli oluyor bayağı ve bitecek gibi de durmuyor tam olarak 1000 mAh pilin ne kadar kullanımda bittiğini pilim bittiğinde yeniden alıntılarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

g305 de hiç ışık yok mu belki de o yüzden daha hızlı gidiyordur , ben ışığı tamamen kapatmayı bulamadım kapatırsam belki daha uzun süre gider .
steelseriesin programı var oradan kapatıyosun ve şarj durumu nasıl şuan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,541
Üyeler
198,583
Son üye
Etoo0*
Geri