20$ a alınır mı?

mszeyrek

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,665
dostum kendin diyorsun pekte önermem bir de gümrük olayı var ucuza getirirsen sonrasında satarsan olabilir ama gümrükle uğraşmak istemezdim

markayı bilmiyorum kötü çıkabilir

Yorumlarda herkes begenmis ustune 20 $ lik indirim çok iyi fiyata geliyor Ben alirdim alinir

dostum kendin diyorsun pekte önermem bir de gümrük olayı var ucuza getirirsen sonrasında satarsan olabilir ama gümrükle uğraşmak istemezdim
Kaça gelir 25e gelsin SİSTEMDE sıkıntı çıkarır mı benim derdim o yönde.

Ha bi de abim kuponu kendi harcamazsa.

Ülkemizde yaygın bir marka değil,biraz araştırma yaptım,iyi diyen de var kötü diyende bence bilindik markalara yönelmen daha sağlıklı.

Kupon var 20 dolara geliyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Beyfendiiii6 @Yasin Çelik @Fiery
yorumlarına bak bakalım adamlar bizim türk cahiller gibi çin malı uleyn kalitesiz mi demiş birde araştırın yabancı ülkelerde zaten bilindik marka

Kaça gelir 25e gelsin SİSTEMDE sıkıntı çıkarır mı benim derdim o yönde.

Ha bi de abim kuponu kendi harcamazsa.
dostum az önce açtım konu kimse bilmiyor şahsen ben de bilmiyorum ama sorun yaşamayan insanlar var şansını deneyebilirsin

Ayıp oldu beni etiketlemedin.
Güzel.

yorumlarına bak bakalım adamlar bizim türk cahiller gibi çin malı uleyn kalitesiz mi demiş birde araştırın yabancı ülkelerde zaten bilindik marka
malazya ve Çin'de biliniyor diğer yerlerde incelemesi bile yok markanın millete cahil diyorsun sanarsın elektronik elektronik mühendisisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,293
Üyeler
187,021
Son üye
hmzens
Geri