omerunlu34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
gamegarajın kullandığı psu tavsiye edebilşirmmarkayı bilmiyorum kötü çıkabilir
gamegarajın kullandığı psu tavsiye edebilşirmmarkayı bilmiyorum kötü çıkabilir
bu konunun yorumlarına bakın benle 3 saat tartıştınız vede ürünün yorumlarına bakın vede yabancı ülkelerde nasıl bir psu ona bakın he bide yabancı forumlara bakındostum az önce açtım konu kimse bilmiyor şahsen ben de bilmiyorum ama sorun yaşamayan insanlar var şansını deneyebilirsin
dostum baktım da konuşuyorum zaten ürün kaliteli değilbu konunun yorumlarına bakın benle 3 saat tartıştınız vede ürünün yorumlarına bakın vede yabancı ülkelerde nasıl bir PSU ona bakın he bide yabancı forumlara bakın
daha demin bir arkadaşın yaptığı yorum ne biliyormusun ''çin malı'' anlamadığım şey neredeyse her elektronik şey çinde üretiliyormalazya ve Çin'de biliniyor diğer yerlerde incelemesi bile yok markanın millete cahil diyorsun sanarsın elektronik elektronik mühendisisin
360mm 513 tl?Bu gerçek mi?![]()
Aigo ACSE 120 240 360 pc için entegre su soğutma radyatörü bilgisayar fanı CPU su soğutucu LGA 1700/1200/1151/AM2/AM3/AM4 AMD - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
okey kardeşim değil tmdostum baktım da konuşuyorum zaten ürün kaliteli değil
70 dolara iyiymiş (iyiyse)Bu gerçek mi?![]()
Aigo ACSE 120 240 360 pc için entegre su soğutma radyatörü bilgisayar fanı CPU su soğutucu LGA 1700/1200/1151/AM2/AM3/AM4 AMD - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
her şey Çin'de üretilmiyor bazı güç kaynakları için kullanılan kapasitörler Japonya'da üretilip sonrasında Çin'e gönderiliyor diğer parçalar için ki Çin'de üretilen her şey kötü demedim ben bu kötü diyorum spesifik bir şekildedaha demin bir arkadaşın yaptığı yorum ne biliyormusun ''çin malı'' anlamadığım şey neredeyse her elektronik şey çinde üretiliyor?
Bir üst 650 watt modelinde 500 e yakın yorum var çoğu yorumu Ruslar yazmış.malazya ve Çin'de biliniyor diğer yerlerde incelemesi bile yok markanın millete cahil diyorsun sanarsın elektronik elektronik mühendisisin
Bozulması durumu da kötü olur 3 ayda gelmez bence 1 aya gelir de neyse almamaya karar verdim markanın 500tlye 360m aio sattığını görünce güvenmemeye karar verdim.Ben olsam almazdım.
Hem 3 ayda gelir.
Hem vergi ödersin.
hemde bozulursa garanti işi sıkıntı.
PSU o kadar kötü değil ama üsttekiler sebebiyle tercih etmezdim.