Ryzen 5 2600 İçin Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
1

Msi b450 m2 v2 anakartım görüntü vermeyip bozulduğu ve garantisi bittiği için yeni anakart almaya karar verdim.Acaba bu sorun bios yazılımı hatası olabilir mi servise de gönderemiyorum 250 tl ücret istediler.Bu üç anakart arasında kaldım.Sistemim r5 2600 rx5500 xt 16 GB gskill ram.Acil yardım ederseniz alacağımda anakart yorumlarınızı bekliyorum.

Msi b450 m2 v2 anakartım görüntü vermeyip bozulduğu ve garantisi bittiği için yeni anakart almaya karar verdim.Acaba bu sorun bios yazılımı hatası olabilir mi servise de gönderemiyorum 250 TL ücret istediler.Bu üç anakart arasında kaldım.Sistemim r5 2600 rx5500 xt 16 GB gskill ram.Acil yardım ederseniz alacağımda anakart yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsunuz değil mi?

Hocam görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsunuz değil mi?
Evet ekran kartını servise gönderdim sorun yok başka kart denedim görüntü gelmedi.Bilgisayarcıya götürdüm anakart bozuk dedi garantisi de yok.Donanımsalmıdır acaba?

Msi b450 m2 v2 anakartım görüntü vermeyip bozulduğu ve garantisi bittiği için yeni anakart almaya karar verdim.Acaba bu sorun bios yazılımı hatası olabilir mi servise de gönderemiyorum 250 TL ücret istediler.Bu üç anakart arasında kaldım.Sistemim r5 2600 rx5500 xt 16 GB gskill ram.Acil yardım ederseniz alacağımda anakart yorumlarınızı bekliyorum.
B450m h f/p olarak iyi bence onu alın

Yardım edebilecek bir yüce ruh yokmu? @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunda mosfet soğutucu yok asusda da bios flashback var s2h da da soğutucu var.Çok kararsız kaldım lütfen yardım edin.
Ben sadece 2600 için istediğinizi varsayarak b450m h dedim. İleriye dönük olsun ileride 5700x falan takıcam dersen bios flashback avantajı ile de asus derim kesinlikle. Yani özet olarak içlerinden en iyisi asus

Ben sadece 2600 için istediğinizi varsayarak b450m h dedim. İleriye dönük olsun ileride 5700x falan takıcam dersen bios flashback avantajı ile de asus derim kesinlikle. Yani özet olarak içlerinden en iyisi asus
Sadece 2600 de belki 4.0 a çıkabilirim.Fakat asusda mosfet soğutucu yok b450 m h la asus ısınır mı acaba?

Sadece 2600 de belki 4.0 a çıkabilirim.Fakat asusda mosfet soğutucu yok b450 m h la asus ısınır mı acaba?
2600 için hiçbirinde oc yapsan bile mosfetten yana sıkıntı yaşamassın. Ben a320m s2h la 3600x bile kullandım kısa bir süre mosfetler üzmemişti beni. Bios flashback kesinlikle hayat kurtaran bir özellik bence burada düşünmeden asusu al derim eğer bütçe sorunun yoksa. Hem de satıcı amazon tr iken kaçırma

2600 için hiçbirinde oc yapsan bile mosfetten yana sıkıntı yaşamassın. Ben a320m s2h la 3600x bile kullandım kısa bir süre mosfetler üzmemişti beni. Bios flashback kesinlikle hayat kurtaran bir özellik bence burada düşünmeden asusu al derim eğer bütçe sorunun yoksa. Hem de satıcı amazon tr iken kaçırma
Anladım gigabyte da da soğutucu var diye onda kalıyor aklım

b450m s2h alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri