Hayırlı olsun. Güzel fiyata almışsın.15 dakika furmark 36 fan max 63 derece 119 ort fps verdi 14 ay garantili 2 ay minig görmüş 3500 lira fiyat ile satın aldım bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güzel fiyat garantisi de var h.o15 dakika furmark 36 fan max 63 derece 119 ort fps verdi 14 ay garantili 2 ay minig görmüş 3500 lira fiyat ile satın aldım bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
modele göre sıcaklık gayet iyiymiş o zaman hocam dual biraz daha az ısınıyor hayırlı olsunXfx swfit aldım hocam biraz tozlu ama olsun temizlerim
gayet iyi hocam bende de dual var o açıdan kıyaslama yaptımDual sordum fakat ellerinde kalmamış xfx de saphire modelinder iyidir diye aldım
Sizinkinin yanına yaklaşamaz hocam ama olsungayet iyi hocam bende de dual var o açıdan kıyaslama yaptım![]()
Bu arada hangi driver yüklü sizdegayet iyi hocam bende de dual var o açıdan kıyaslama yaptım![]()
hocam ben bir ara forumda bir tane arkadaş bir sürüm önermişti ona geçmiştim fakat o nedense ekrandaki görüntüyü cidden bozdu şu anda son sürücüyü kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı eğer win 11 kurucaksanız hocam windowsunuzu güncel tutmanızı tavsiye ederim hocamSizinkinin yanına yaklaşamaz hocam ama olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada hangi driver yüklü sizde
Bende güncel olan sürümü indirim şuan win 10 da devam ederim bir süre daha teşekkürler hocamhocam ben bir ara forumda bir tane arkadaş bir sürüm önermişti ona geçmiştim fakat o nedense ekrandaki görüntüyü cidden bozdu şu anda son sürücüyü kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı eğer win 11 kurucaksanız hocam windowsunuzu güncel tutmanızı tavsiye ederim hocam