efearici242
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 322
Windowsu kurmadan googleye girebilirsen yaparsınBu ayarı windowsu kurmadan mı yapalım.
Windowsu kurmadan googleye girebilirsen yaparsınBu ayarı windowsu kurmadan mı yapalım.
Başka bilgisayardan yapılabilir Laptopum varWindowsu kurmadan googleye girebilirsen yaparsın![]()
Sana kalmış ama abdullah abi windows kuruluyken yapmış sende öyle yap sıkıntı çıkmasın bende öyle yapıcamBaşka bilgisayardan yapılabilir Laptopum var
Bunları yaptıktan sonra yeni bir Windows kurulumu yapmanızı öneririm demiş bulunan windowsu kaldırıp yeniden nssıl windows kurucaz acaba?Sana kalmış ama abdullah abi windows kuruluyken yapmış sende öyle yap sıkıntı çıkmasın bende öyle yapıcam
Açıkçası ben tekrar kurmam büyük ihtimalle sıkıntı çıkacağını sanmıyorum oyun oynamak için sabırsızlanıyorum windows kurup driveri yükledikten sonra birkaç küçük şey yapıp oyun indiricemBunları yaptıktan sonra yeni bir Windows kurulumu yapmanızı öneririm demiş bulunan windowsu kaldırıp yeniden nssıl windows kurucaz acaba?
Açılırsa çok iyi olur aslında ama donanım arşivinin yada technopatın sistem alındıktan sonra ne yapılmalı videolarını izleyebilirsinda2 sistemi alanlar b unu yapmalı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
da 2 sistemi alanlar sırasıyla ne yapmalı diye bir rehber varmı abdullah abi acaba
Aynen catliyorlar zaten iyi sistem kötülemeye çalışıyorlarAbdullah Hocam sisteminiz nedense Instagram'da vs. yerlerde sürekli kötüleniyor. İnsanlar sırf EVO'nun yenilenmiş olduğunu bilmediği için bilinçsiz insanların yorumlarına inanarak sistemden soğuyorlar. İsterseniz ( Itopya'da kabul ederse ) başlığa " Yenilenmiş Versiyon" gibi bir şey yazın.
da2 sistemi alanlar b unu yapmalı mı ?
da 2 sistemi alanlar sırasıyla ne yapmalı diye bir rehber varmı abdullah abi acaba
Bios güncellemeda2 sistemi alanlar b unu yapmalı mı ?