🔥İndirim Hyperx cloud II 1350tl

Evet ses seviyesi Cloud 2 kadar yüksek değil ama genel anlamda daha başarılı.
2100 lira olmuş alpha s. Cloud 2 den devam edelim biz yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu kulaklık eskiden 800 TL iken almıştım 5 para etmez , edeceği max 300 TL . Hyperx diye bu kadar yükseltiyorlar fiyatı halbuki o kadar iyi bir marka değil , dipses sorunu var , mikrofonu çok boğuk ve 1-2 senede bozuluyor
300 lira demek de ayıp sanki biraz.

2100 lira olmuş alpha s. Cloud 2 den devam edelim biz yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

300 lira demek de ayıp sanki biraz.
Hocam 300 tllik kulaklıkların bile mikrofonu daha iyi :D

Şu kulaklık eskiden 800 TL iken almıştım 5 para etmez , edeceği max 300 TL . Hyperx diye bu kadar yükseltiyorlar fiyatı halbuki o kadar iyi bir marka değil , dipses sorunu var , mikrofonu çok boğuk ve 1-2 senede bozuluyor
Valla hocam yanlış anlamayın ama pro oyuncuların çoğu hala kullanıyor böyle düşünmenizi bilemedim. Dediğimiz kadar kötü bir kulaklık olsa onca kulaklık varken senelerdir kullanmaz diye düşünüyorum. Dipses sorunu içinde anakart giriş seviyesi olanlar ohm yüksek olduğu için diğer kulaklıklara göre kaldırmıyor diye bir şey duymuştum bilginiz olsun iyi günler dilerim

n7cati 12 yaşında arkadaşları onu ayştayn diyor​

kendini kanıtlamış yıllardır piyasada bestseller olan ürüne yaptığı yoruma bak hahaha

Geri