Kafama takılan tek şey 7900 XT'nin beni daha uzun süre götürebileceğini düşünmem ama tabii ki amd nvidia kadar güvenilir değil şuanda bile optimize bir ekran kartı değil tek kafamda olan soru buRTX 3090 yeter dersen direk al ikinci el olarak. Sıfır sakın alma RTX 3090. Çünkü RTX 4080 serisine indirim geleceği söyleniyor düzgün indirim gelirse belki RTX 4080 alırsın.
Max 27k'ya düşerRTX 3090 yeter dersen direk al ikinci el olarak. Sıfır sakın alma RTX 3090. Çünkü RTX 4080 serisine indirim geleceği söyleniyor düzgün indirim gelirse belki RTX 4080 alırsın.
Hangisi daha uzun gider onu bilemezsin dostum. Piyasada 20 senelik kartlar var hem nvidia hem amd olarak. Senin kullanım amacına bağlı bu durum. Yani ben sadece oyun oynuyorum diyorsan RTX 3090 bile fazla aslında şuan.Kafama takılan tek şey 7900 XT'nin beni daha uzun süre götürebileceğini düşünmem ama tabii ki amd nvidia kadar güvenilir değil şuanda bile optimize bir ekran kartı değil tek kafamda olan soru bu
İki ekran kartınında zaten oyun için her türlü yeteceğini biliyorum amacım uzun süre fps sorunu yaşamamam çünkü sık ekran kartı değişen birisi değilim. En çok hangisi götürür meseleside önemliHangisi daha uzun gider onu bilemezsin dostum. Piyasada 20 senelik kartlar var hem nvidia hem amd olarak. Senin kullanım amacına bağlı bu durum. Yani ben sadece oyun oynuyorum diyorsan RTX 3090 bile fazla aslında şuan.
4K kullanacaksan RTX 3090, 2K Kullanacaksan RX 7900 XT almanı önerebilirim. 4K çözünürlüğe çıkman çokta muhtemel değilse daha ucuza RTX 3080 Ti bulursan o da olur. 3090 ile arasında fark yok denecek kadar az.Kullanım amacım çok yüksek ihtimal sadece oyun. şuan kullandığım monitör 1080p ama ilerde duruma göre 2k veya 4k monitör alabilirim.
Monitör ne olacak ? 4k mı 2k mı ?İki ekran kartınında zaten oyun için her türlü yeteceğini biliyorum amacım uzun süre fps sorunu yaşamamam çünkü sık ekran kartı değişen birisi değilim. En çok hangisi götürür meseleside önemli