beskazalichinese
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,024
6yil once bunun yerine razer bw ultimate almıştım, dogru tercih yaptıgimin kaniti 6yildir isini yapmasi sanirim 
750 yazmışım ki arkadasın akakce görüntüsüne dedim350+350 700 2 klavye almak gibi demenden.
yani kısaca değişim isteyince yeni klavye yolluyorlar 750 tl ye satılıyor su an350+350 700 2 klavye almak gibi demenden.
Logitech daha iyi.6yil once bunun yerine razer bw ultimate almıştım, dogru tercih yaptıgimin kaniti 6yildir isini yapmasi sanirim![]()
ben 3 sene önce almıştım o zamanda anlamsız yüksekdiYok değildi Eylül de 500 dü.
Aynen kanka daha iyi,kullanan 10 kisiden 9u tuslar basmiyor diyor iade ediyor o yuzdenLogitech daha iyi.
10 ay önce eklenmiş ilana satmıyordur heralde şuan adamGereksiz pahalı...
İkinci ele yönelmeni öneririm. Şu ilk ilan çok ucuz geldi. Temizse kullanılır mis gibi.
![]()
Logitech G513 Karbon RGB Mekanik Oyun Klavyesi Blue Switch. - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 1008955780
Logitech G513 Karbon RGB Mekanik Oyun Klavyesi Blue Switch. - Kablolu klavyeler uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sormak lazım.bu klavye hep diğer klavyelere göre fazla pahalıydı zaten, ama kaliteli ürün kullandım bir süre uzun ömürlü alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 ay önce eklenmiş ilana satmıyordur heralde şuan adam