Logitech G213 neden bu kadar pahalı?

6yil once bunun yerine razer bw ultimate almıştım, dogru tercih yaptıgimin kaniti 6yildir isini yapmasi sanirim :D

330TL'Ye almıştım. Vay be

350+350 700 2 klavye almak gibi demenden.
750 yazmışım ki arkadasın akakce görüntüsüne dedim
350 ye 2 klavye benim aldığım
750 ye 2 klavye arkadasın alacağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

350+350 700 2 klavye almak gibi demenden.
yani kısaca değişim isteyince yeni klavye yolluyorlar 750 tl ye satılıyor su an
alırsın değişim istersin 2. klavye de eline ulaşınca 750 ye 2 klavyen olmus oluyor

1 yıl önce almıştım bu klavyeyi 3 ay sonra tuşlar sıkıntı çıkarmıştı ama oyunlarda çok kullanmadığım tuşlar olduğundan idare ettim ancak 6 ay sonra klavyenin yarısı basmamaya başlayınca amazon dan değişim istedim kabul ettiler ama gelen 2. klavye de aynı sorun çıkarınca iade edip inca 441 aldım. 6 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok ama ilk mekanik klavyem olduğu için sesine hala alışamadım.

Eğer logitech g213 ün kronik sorunu olmasa muhteşem klavye.

Gereksiz pahalı...
İkinci ele yönelmeni öneririm. Şu ilk ilan çok ucuz geldi. Temizse kullanılır mis gibi.

LuCiTik işte, her ürünü gibi bu ürünü de gereksiz pahalı.

bu klavye hep diğer klavyelere göre fazla pahalıydı zaten, ama kaliteli ürün kullandım bir süre uzun ömürlü alınabilir

Gereksiz pahalı...
İkinci ele yönelmeni öneririm. Şu ilk ilan çok ucuz geldi. Temizse kullanılır mis gibi.
10 ay önce eklenmiş ilana satmıyordur heralde şuan adam

bu klavye hep diğer klavyelere göre fazla pahalıydı zaten, ama kaliteli ürün kullandım bir süre uzun ömürlü alınabilir

10 ay önce eklenmiş ilana satmıyordur heralde şuan adam
Sormak lazım.

Geri