- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,181
Sorun yaratacak bir şey olsa Asus kendi elleriyle bunu yapmazdı.kalıcı bir ısınma bırakır mı bu işlem
Sorun yaratacak bir şey olsa Asus kendi elleriyle bunu yapmazdı.kalıcı bir ısınma bırakır mı bu işlem
Bu piyasada böyle bir sistem çıkması mucizeydi belki ondandırKeşke önceki sistem alıcılarınada bu kadar hizmet edilseydi![]()
Ondan bahsetmiyorum El Capitan'da ram ayarlarını göstermemişti videoda bahsetmişti ama göstermemişti.Bu piyasada böyle bir sistem çıkması mucizeydi belki ondandır
He orasını bilememOndan bahsetmiyorum El Capitan'da RAM ayarlarını göstermemişti videoda bahsetmişti ama göstermemişti.
ben sıkıntı olmazsa tekrar windows yüklemiyeceğim gerçi ne tür sıkıntı olur bilmiyorum da biri bugün chrome açamamıştı başka görmedimBir şey merak ediyorum şimdi işlem olarak
İlk önce Windows kurucaz sonra ekran kartının bu konuda gösterilen bios ayarlarını yapıcaz programdan kontrol edicez olmuş mu sonra normal olarak(bilgisayar açılmadan) bios güncelleyip rami ayarlayıp Windows kurup driverları yapıcaz en son da testleri yapıcaz adımlarda sıkıntı var mıdır ?
böyle konuştuğuma bakma yaparım heralde sadece windowsu yeniden yükleme olayını fazla bilmiyorum onda sıkıntı yaşarım diye düşündümAdam öneriyor yapıcaksın kanka boş yapmışlar o konuda da adam öneriyor yapılması gerekiyor demek ki
nasıl yanidozuda fazla kaçırmayın yapacaklar. 100derece olursa yandınız.
Merak ettiğim totalde 2 kere Windows 10 yüklüyoruz yanlış mıyımböyle konuştuğuma bakma yaparım heralde sadece windowsu yeniden yükleme olayını fazla bilmiyorum onda sıkıntı yaşarım diye düşündüm
aynen 2. yükleyişde hepsini biçimlendirip 3 ünü silip birini bırakıp ona kurucaz windowsuMerak ettiğim totalde 2 kere Windows 10 yüklüyoruz yanlış mıyım
fazla arttırma frekansı.nasıl yani