Doping Hafıza almalı mıyım

LaMeloo

80+
Reaksiyon skoru
51
Merhaba önce şunu belirtmek istiyorum paradan yana kıyaslama yapmayın sadece eğitim anlatım güzel mi onu anlatım kardeşime alıcaz 7. sınıf almalı mıyız
Not
Dershane ve kitap ile karşılaştırma yapmayınız
Tşkrl

açıklayıcı bir video oldu sağol

7.sınıfa giden bir cocuk için gerek duymazdım ben şahsen
fakat almak isterseniz gayet kullanışlı güzel bir sistem

Merhaba önce şunu belirtmek istiyorum paradan yana kıyaslama yapmayın sadece eğitim anlatım güzel mi onu anlatım kardeşime alıcaz 7. sınıf almalı mıyız
Not
Tşkrl
7 değil de 8'de veya 11-12. sınıflarda olabilir. Sınav ve sınava hazırlık seneleri.

Böyle birçok konu var anlata anlata yoruldum valla önermiyorum sebebi diğer konuları okuyarak bulabilirsiniz ona vereceği parayı test gibi alır YouTubedan çalışılır öyle de yapıyorum

7.sınıfta gerek yok bence.

Doping hafızayı daha önce kullandım. Çalışmak istedikten sonra sınıfın önemi yok çok iyi bir destek sağlayıcı sistem Youtube'da konu anlatımları mevcut ama sistemsel bir çalışma istiyorsanız kesinlikle doping hafızayı tavsiye ediyorum. Youtubeda tabii ki ders videosu izleyebilirsiniz, ama sadece video izlemiş olursunuz. 7.sınıftan temeli sağlam atarak LGS'ye hazırlık sürecinde çok büyük katkısı olacaktır.

Not
Tşkrl
Gerekzi alıpta memnun kalan hiç arkadaşım yok.Türkçe gibi sözel dersler için gayet iyi akılda kalıcı metotları var ama matematik gibi sayısal derslerde başarısız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri