SteelSeries Apex Pro vs ROG Claymore 2 vs Corsair K100 RGB

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,971
Başlıktaki 3 klavyeden hangisi daha mantıklı bir seçim olur yardımcı olur musunuz ?

Lütfen marka fanboyluğu yapmayınız. Üç klavye de top Tier klavye olarak geçiyor ve siz olsanız hangisini hangi avantajı olduğu için alırdınız ?

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar...

Ben iflah olmaz bir steelseries fan boyuyum o yüzden apex pro yapıştırırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlıktaki 3 klavyeden hangisi daha mantıklı bir seçim olur yardımcı olur musunuz ?

Lütfen marka fanboyluğu yapmayınız. Üç klavye de top Tier klavye olarak geçiyor ve siz olsanız hangisini hangi avantajı olduğu için alırdınız ?

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar...
Saka maka üzreindeki ekran olsun, malzeme kalitesi olsun, rgb kalitesi olsun diğer markalarlada karşılaştırdım şuan apex 5, arctis 5, rival 3 wireless kullanıyorum steelseries üzmez.

Ben iflah olmaz bir steelseries fan boyuyum o yüzden apex pro yapıştırırdım.
Hocam 3 markayı da zamanında uzun süre deneyimledim hepsinden de memnunum. Şuan 3'ünden birini alsam diğerleri için pişman olmam ama ömürlük alacağım artık değiştirmeyeceğim klavyeyi. O yüzden açıklayıcı bir fikre ve yoruma ihtiyacım var.

Apex PRO daha iyi ama ben ikisi yerine gider Asus ROG Strix Flare 2 anlmate alırım switch kalitesine kafayı yersin benim için dünyanın en iyi tam boy klavyesi...

Apex pro

Apex PRO daha iyi ama ben ikisi yerine gider Asus ROG Strix Flare 2 anlmate alırım switch kalitesine kafayı yersin benim için dünyanın en iyi tam boy klavyesi...
Link var mı hocam bulamadım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,981
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri