Neler Yeni

SteelSeries Apex Pro vs ROG Claymore 2 vs Corsair K100 RGB

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başlıktaki 3 klavyeden hangisi daha mantıklı bir seçim olur yardımcı olur musunuz ?

Lütfen marka fanboyluğu yapmayınız. Üç klavye de top Tier klavye olarak geçiyor ve siz olsanız hangisini hangi avantajı olduğu için alırdınız ?

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar...

Kaporta Eray

80+ Bronze
Ben iflah olmaz bir steelseries fan boyuyum o yüzden apex pro yapıştırırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlıktaki 3 klavyeden hangisi daha mantıklı bir seçim olur yardımcı olur musunuz ?

Lütfen marka fanboyluğu yapmayınız. Üç klavye de top Tier klavye olarak geçiyor ve siz olsanız hangisini hangi avantajı olduğu için alırdınız ?

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar...
Saka maka üzreindeki ekran olsun, malzeme kalitesi olsun, rgb kalitesi olsun diğer markalarlada karşılaştırdım şuan apex 5, arctis 5, rival 3 wireless kullanıyorum steelseries üzmez.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben iflah olmaz bir steelseries fan boyuyum o yüzden apex pro yapıştırırdım.
Hocam 3 markayı da zamanında uzun süre deneyimledim hepsinden de memnunum. Şuan 3'ünden birini alsam diğerleri için pişman olmam ama ömürlük alacağım artık değiştirmeyeceğim klavyeyi. O yüzden açıklayıcı bir fikre ve yoruma ihtiyacım var.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,136
İsim
kilan embappe
Apex PRO daha iyi ama ben ikisi yerine gider Asus ROG Strix Flare 2 anlmate alırım switch kalitesine kafayı yersin benim için dünyanın en iyi tam boy klavyesi...

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Alperen Çetin
Apex pro

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Apex PRO daha iyi ama ben ikisi yerine gider Asus ROG Strix Flare 2 anlmate alırım switch kalitesine kafayı yersin benim için dünyanın en iyi tam boy klavyesi...
Link var mı hocam bulamadım ben

Top Bottom