RYZEN 5 3600 SİSTEM TOPLAMA TAVSİYELERİNİZE İHTİYAÇ VAR

mesela örnek verebilir misin rica etsem
İşlemci kafasına göre kendini boostlar , oyunlarda ekram gider sistem kendini kapatır.Mesela kesinlikle yaşayacağın şey oyunlarda fps drop . Daha birsürü şey
Sadece şunu söylüyorum sadece bu forum değil bütün forum sitelerine bak açılan her teknik yardım konusunda amd söz sahibi intel sistemde bile amd ekran kartı sorunu var
Adam fps drop yaşıyorum diyor sistemini yazmadan diyorum amd sistemmi evet diyor bende yaşadım yaşıyorumda

Yanan kart çöp olur nasıl 2 kere yanıyor bi video at bekliyorum.
Dur

Screen Shot 2020-06-18 at 23.32.18.webp

Arkadaşlar 3600x işlemci b450 pro gaming anakart
Trident z neo 3600 mhz
Corsair rm 850 ve msi 5700xt gaming x
Sistemimi 2 saat furmark ve aynı anda cpuz strese koydum
Sistemde en ufak hata yok ve işlemci 70 gpu 63 dereceyi geçmiyor
Ama çok pişmanım bu sistemi toplayacak arkadaşlara 2 aylık sistemimi seve seve satarım maliyetini hesaplasınlar 2 bin lira altına vericem amd stabilite açısından çok geride burda teknik bilgisi yüksek kişiler de bunu bilir her amd sistem sorun çıkartıyor işte bende böyle gaza gelerek topladım ama sistem içime sinmiyor

Ben diyelimki yanlış konuşuyorum ama biri bana izah etsin açılan her sorun konusunda sistemde kesinlikle amd var ya işlemci ya ekran kartı

Arkadaşlar 3600x işlemci b450 pro gaming anakart
Trident z neo 3600 mhz
Corsair rm 850 ve MSI 5700xt gaming x
Sistemimi 2 saat furmark ve aynı anda cpuz strese koydum
Sistemde en ufak hata yok ve işlemci 70 gpu 63 dereceyi geçmiyor
Ama çok pişmanım bu sistemi toplayacak arkadaşlara 2 aylık sistemimi seve seve satarım maliyetini hesaplasınlar 2 bin lira altına vericem amd stabilite açısından çok geride burda teknik bilgisi yüksek kişiler de bunu bilir her amd sistem sorun çıkartıyor işte bende böyle gaza gelerek topladım ama sistem içime sinmiyor
ne için kullanıyordunuz sistemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri