2500 3000 TL arasıBütçeni söyle...
altyapınız nedir bu aradaArkadaşlar uygun fiyatlı bir modem almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
hem iş hem de fazlası ile oyun oynayan bir insanım
türk telekom alt yapısı var fiberaltyapınız nedir bu arada
yani adsl vdsl fiber falan mı anlamaında sormak istedim altyapı sorgulama kısmından bakabilirsiniztürk telekom alt yapısı var fiber
bütçem o kadarUygun fiyat 2.5-3k mı XD
nereden bakacağımı bilmiyorumyani adsl vdsl fiber falan mı anlamaında sormak istedim altyapı sorgulama kısmından bakabilirsiniz
bütçem o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nereden bakacağımı bilmiyorum
benim normalde oturduğum semtin sokağı 27/7 burada sadece 27/7 çıkmaz sokak yazıyorbi burdan denermisiniz?İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası
Türk Telekom Kapsama Haritası ile satış ve WiFi noktalarını bulabilir, altyapınızı sorgulayıp, mobil ve fiber internet başvurusu yapabilirsiniz.kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr
çıkmaz sokak derken ? neyse oranında altyapısınıda söyler misiniz belki adresiniz orasıdır bizimde internet türknet sorgulatınca bir kaç tane aynı numaralı adres çıktıbenim normalde oturduğum semtin sokağı 27/7 burada sadece 27/7 çıkmaz sokak yazıyor
eğer internetim fiber diyorsanız 1000mbps internet alıyorumyani adsl vdsl fiber falan mı anlamaında sormak istedim altyapı sorgulama kısmından bakabilirsiniz