yeserıroglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba arkadaşlar r 5600 işlemcim için soğutucu önerisi istiyorum sizden kasam asus tuf gt302 anakartık b550 m k
Aşırı bir şey bakmıyorum ya şu an bile max 81 dereceleri görüyor gerekte var mı tam bilmiyorum ama yazın artacaak gibime geliyorBütçe nedir? Snowman M200 bile yeterli olur. Bütçe varsa PERFAN120H da iyi gider
Aşırı bir şey bakmıyorum ya şu an bile max 81 dereceleri görüyor gerekte var mı tam bilmiyorum ama yazın artacaak gibime geliyor
Blok ile birlikte söktüğün zaman macunu da yenilemen gerekiyor.Bunu değiştirirken macun da değiştirmek gerekiyor değil mi
Hiç anlamıyorum anlayan biriyle yapsam daha iyi olur gibiBlok ile birlikte söktüğün zaman macunu da yenilemen gerekiyor.
Hocam termal macun bulunuyor mu içinde yoksa ayrıca alınması mı gerekiyorİşini görür.![]()
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynı fan bende var, yanında güzel bir termal macunla birlikte geliyorHocam termal macun bulunuyor mu içinde yoksa ayrıca alınması mı gerekiyor
Teşekkürler hocam 5600 için en ideal fan bu sanırım haftaya almaya çalışacağımaynı fan bende var, yanında güzel bir termal macunla birlikte geliyor
Bulunuyor diye biliyorum.Hocam termal macun bulunuyor mu içinde yoksa ayrıca alınması mı gerekiyor
Teşekkür ederim arkadaşlarBulunuyor diye biliyorum.