1-2 ay sonra alıcam sistemi fiyatlar ne kadar değişikliğe uğrar bilmiyorum. çok fazla değişirse 1-2 ay sonra tekrar araştırmam gerekicek ve seni boşuna uğraştırmıuş olacağım. ben 1-2 ay sonra tekrar bakayım ilgilendiğin için teşekkür ederimkardesım merhba bütçen gercek ıse yardımcı olucam yoksa vakıt kaybetmek ıstemıyorum alınmayacak bırsey için illakı benım dedıklerımı almak zorunda degılsın parcalalrı kndıne gore upgrade yada downgrade edebılırsın
hocam 1-2 ay sonra alacaksanız baya değişir fiyatlar1-2 ay sonra alıcam sistemi fiyatlar ne kadar değişikliğe uğrar bilmiyorum. çok fazla değişirse 1-2 ay sonra tekrar araştırmam gerekicek ve seni boşuna uğraştırmıuş olacağım. ben 1-2 ay sonra tekrar bakayım ilgilendiğin için teşekkür ederim
kardesım gelecek hakkında muneccım degılızkı fıkrımız olsun almadan once acılır bu konular 2 ay sonra alıcam dıye bısey acılmaz bıızm ulkemızde1-2 ay sonra alıcam sistemi fiyatlar ne kadar değişikliğe uğrar bilmiyorum. çok fazla değişirse 1-2 ay sonra tekrar araştırmam gerekicek ve seni boşuna uğraştırmıuş olacağım. ben 1-2 ay sonra tekrar bakayım ilgilendiğin için teşekkür ederim