Çözüldü✓ 20k ya toplama PC önerebilir misiniz?

afroditi

80+
Reaksiyon skoru
1

20443 TL ediyor bazı parçalar değiştirilebilir modelleri vs. böyle bir şey topladım ama fikir olsun diye bakabilirsiniz.

20443 TL ediyor bazı parçalar değiştirilebilir modelleri vs. böyle bir şey topladım ama fikir olsun diye bakabilirsiniz.
teşekkür ederim güzel toplamışsın bir şey sorucam benim paylaştığım ile senin paylaştığının arasında fps farkı olur mu hangisi daha iyi sence?

teşekkür ederim güzel toplamışsın bir şey sorucam benim paylaştığım ile senin paylaştığının arasında fps farkı olur mu hangisi daha iyi sence?
bana kalsaa senın attığın amd ekran kartından illahllah etmış biri oalrak tekrar aynı hataya düşmem ama arkadaşın attığıda güzel

Hocam performans olarak 6800 daha önde fakat 3070 DLSS ile geri de kalmaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi ben sistemi örnek olarak topladım değişiklikler yapılmalı bence. Belki 6800 sistem almayı düşünürseniz "6800 ekran kartı olacak şekilde sistem toplama" adında konu açarsanız arkadaşlar daha detaylı yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

ben bunu buldum bildiğiniz daha iyisi var mı acaba yoksa fiyat olarak bu iyi mi bütçe:20k
attığın kasa gayet makul daha ucuzlarını da bulabilirsin piyasada gayet mümkün 1-2k daha ucuza ama mutlaka biyerlden kısarlar en önemlisi bu sistem sadece ekran kartına abanıp diğer parçaları boşvermemiş anakartı tuf gaming gayet iyi kasa cooler master ramlar xpg yani bütün parçalar almaya değer bence mantıklı.

bana kalsaa senın attığın amd ekran kartından illahllah etmış biri oalrak tekrar aynı hataya düşmem ama arkadaşın attığıda güzel
Nvidia daha mı iyi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

attığın kasa gayet makul daha ucuzlarını da bulabilirsin piyasada gayet mümkün 1-2k daha ucuza ama mutlaka biyerlden kısarlar en önemlisi bu sistem sadece ekran kartına abanıp diğer parçaları boşvermemiş anakartı tuf gaming gayet iyi kasa cooler master ramlar xpg yani bütün parçalar almaya değer bence mantıklı.
bende öyle düşünüyorum ama tekrar bilen kişilerin fikrini almak istedim, teşekkürler.

Nvidia daha mı iyi hocam
Amd 6600 kullanıyorum ve çok memnunum 5600 işlemci ile bu kadar yüksek paralarda 3070 alın hocam ama 8 gb sıkıntı çıkarabilir ön bellekte bunuda bilin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,743
Son üye
AlpagutSF
Geri