RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,604
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar rahatsız edici değilse alacağım ya. Ne kadar fazla yay sesi geliyor olabilir ki ?@_Mistrall atmış hocam. Geç kaldık.![]()
Konudan konuya geçerken, inceleyememiştim.@_Mistrall atmış hocam. Geç kaldık.![]()
Bende kullanıyorum, yay sesi beni çok rahatsız etmiyor.O kadar rahatsız edici değilse alacağım ya. Ne kadar fazla yay sesi geliyor olabilir ki ?![]()
![]()
NedenSaber RGB kullanıyorum. Bu klavyeyi alırken şimdiki aklım olsa MK110 alırdım.
@_Mistrall atmış hocam. Geç kaldık.![]()
Rampage kb r90 orion hakkında ne düşünüyorsunuz bilginiz var mı? Baya hoşuma gitti benim almayı düşünüyorum.Bende kullanıyorum, yay sesi beni çok rahatsız etmiyor.
Bazı kişiler hiç umursamazken bazıları için can sıkıcı olabiliyor. Kendinize göre değerlendirin bence. Mesela bunlar rahatsız olanlar. Tabi beğenen de birçok kişi var hatta beğenmeyenlerden çok daha fazla ama ben yaşayabileceğiniz sorunlar için atıyorum bunu;O kadar rahatsız edici değilse alacağım ya. Ne kadar fazla yay sesi geliyor olabilir ki ?![]()
![]()
Bazı kişiler hiç umursamazken bazıları için can sıkıcı olabiliyor. Kendinize göre değerlendirin bence. Mesela bunlar rahatsız olanlar. Tabi beğenen de birçok kişi var hatta beğenmeyenlerden çok daha fazla ama ben yaşayabileceğiniz sorunlar için atıyorum bunu;
Alıntıyı görüntüle
Keşke deneyimleme veya ses kaydı dinleme şansım falan olsaydı. "Genel olarak" çok takan birisi değilim, @White Ravens de memnun olduğuna göre kendiminde memnun kalacağımı düşünüyorumBen 21 Nisan'dan beri Saber kullanıyorum, sorun yaşamıyorum, üründen memnunum.
Yay sesi de ilk zamanlarda vardı, şimdi yok gibi bir şey. Bu tarz konularda görmesem, aklıma bile gelmiyor.
Aldınız mı hocam klavyeyi?Saber aldım yarın gelecek. Deneyimlerimi paylaşırım burada. Motospeed CK 108'den sonra nasıl gelecek bakalım.