Mk110 RGB vs Saber RGB

Hangisini tercih etmeliyim?

• Cooler Master Mk110 RGB

Oylar: 17 54.8%
  • GamePower Saber RGB

Oylar: 16 51.6%

• Oy kullanan toplam üye
    31
Screenshot_25.webp

Saber aldım yarın gelecek. Deneyimlerimi paylaşırım burada. Motospeed CK 108'den sonra nasıl gelecek bakalım.

170 Hit olmuş konu. Bu "Hit" gören kişi sayısı mı oluyor? İlk defa bu kadar çıkmış konum fjkldsklfhdsfjaklsd.

O kadar rahatsız edici değilse alacağım ya. Ne kadar fazla yay sesi geliyor olabilir ki ? 😂 :)
Bazı kişiler hiç umursamazken bazıları için can sıkıcı olabiliyor. Kendinize göre değerlendirin bence. Mesela bunlar rahatsız olanlar. Tabi beğenen de birçok kişi var hatta beğenmeyenlerden çok daha fazla ama ben yaşayabileceğiniz sorunlar için atıyorum bunu;

Ekran Görüntüsü (128).webp

Ben 21 Nisan'dan beri Saber kullanıyorum, sorun yaşamıyorum, üründen memnunum.
Yay sesi de ilk zamanlarda vardı, şimdi yok gibi bir şey. Bu tarz konularda görmesem, aklıma bile gelmiyor.

Bazı kişiler hiç umursamazken bazıları için can sıkıcı olabiliyor. Kendinize göre değerlendirin bence. Mesela bunlar rahatsız olanlar. Tabi beğenen de birçok kişi var hatta beğenmeyenlerden çok daha fazla ama ben yaşayabileceğiniz sorunlar için atıyorum bunu;

Alıntıyı görüntüle
Ben 21 Nisan'dan beri Saber kullanıyorum, sorun yaşamıyorum, üründen memnunum.
Yay sesi de ilk zamanlarda vardı, şimdi yok gibi bir şey. Bu tarz konularda görmesem, aklıma bile gelmiyor.
Keşke deneyimleme veya ses kaydı dinleme şansım falan olsaydı. "Genel olarak" çok takan birisi değilim, @White Ravens de memnun olduğuna göre kendiminde memnun kalacağımı düşünüyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,378
Üyeler
188,238
Son üye
yerlipixel
Geri