Hocam daha uyguna MLD SSD var o marka olarak daha iyi değil mi?Sata ise
![]()
SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 1.133,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim.Bu başlıktaki önerilen SSD lerin hiçbiri alınmaz. Kronik sorunlu modeller maalesef. Şu rehbere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.
![]()
Rehber: Alınmaması gereken SSD modelleri
Merhaba arkadaşlar, bu konuda alınmaması gerektiğini düşündüğüm SSD'leri derleyeceğim. Kalitesiz veya sorunlu modeller bulunuyor listede. Bu ne alaka diyeceğiniz modeller de var ama hepsinin izahı var. Önemli not: Bu listeden herhangi bir SSD'yi kullanıp sorun yaşamamanız bu SSD'nin sorunsuz...www.technopat.net
imzanızdaki sistem ise m2 yuvası var o anakartın. Bütçeyi 200 tl daha artırırsanız kingston NV2 üzmez. Giriş seviye bir model olsa da kronik arızası yok, kalitelidir diyebiliriz. Daha uyguna MLD var ama kullanmadım, ucuza temkinli yaklaşanlardanım. SSD arızası tatsız oluyor tüm veriler gidiyor çünkü.Teşekkür ederim.
Sizin başka önerdiğiniz ssd var mı?
Evet bende Patriot burst sata ssd vardı herkes övüyordu o sıralar aldıktan 1 sene sonra pc bianda kapandı ssd de her şey silinmiş.imzanızdaki sistem ise m2 yuvası var o anakartın. Bütçeyi 200 TL daha artırırsanız kingston NV2 üzmez. Giriş seviye bir model olsa da kronik arızası yok, kalitelidir diyebiliriz. Daha uyguna MLD var ama kullanmadım, ucuza temkinli yaklaşanlardanım. SSD arızası tatsız oluyor tüm veriler gidiyor çünkü.
Rica ederimAnladım teşekkür ederim.