Yardım Valorant Gpu çok az kullanıyor

K709

80+
Reaksiyon skoru
66
Arkadaşlar benim kardeşim Valorant oynuyor ben pek Valorant'dan anlamam ama oyun da fps drop ve uzun süreli donmalar yaşıyor ben bildiğim şeyleri denedim ama işe yaramadı, benzeşme ayarından Gpu 0 falan kapattım işe yaramadı nasıl çözebilirim?

Ekler

• IMG_20221227_230052.jpg
    IMG_20221227_230052.jpg
    2.7 MB · Hit: 58
Gpu harcamıyor valorant zaten pek işlemcin nedir

Arkadaşlar benim kardeşim Valorant oynuyor ben pek Valorant'dan anlamam ama oyun da fps drop ve uzun süreli donmalar yaşıyor ben bildiğim şeyleri denedim ama işe yaramadı, benzeşme ayarından Gpu 0 falan kapattım işe yaramadı nasıl çözebilirim?
sistem?

Görev yöneticisinde 0 gözüküyor çüünkü oyunda değilsin önemlş olan oyun içi değerler. Oyun içindeki değerleride msi afterburner programını indirerek takip edebilirsin.

İşlemci neden %100 onu sornan lazım. Ddu ile driver silip duzgun driver kurarsan düzelir diye tahmin ediyorum.

işlemciden kaynaklı drop alman gayet normal

İşlemci neden %100 onu sornan lazım. Ddu ile driver silip duzgun driver kurarsan düzelir diye tahmin ediyorum.
işlemci iyi değil 100 olması normal alt tabda zaten gpu kullanmaz oyunda ki değerleri bakması daha doğru sonuca ulaştırır msi afterburner kurup fps değerlerine bakın belki bir şey çıkar ama benim tahminimce işlmeciden dolayı

Görev yöneticisinde 0 gözüküyor çüünkü oyunda değilsin önemlş olan oyun içi değerler. Oyun içindeki değerleride msi afterburner programını indirerek takip edebilirsin.
Fotoğrafı çektiğim sıra maç bitmişti siyah geçiş ekranındaydı, oyun sırası gpu'yu en fazla %20-30 kullanıyor

İşlemci yetersiz drop alması normal

Ben bu işlemci İle Fivem, Squad, Warzone oynuyorum ve fps drop yemiyorum

Geri