K709
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
sistem?Arkadaşlar benim kardeşim Valorant oynuyor ben pek Valorant'dan anlamam ama oyun da fps drop ve uzun süreli donmalar yaşıyor ben bildiğim şeyleri denedim ama işe yaramadı, benzeşme ayarından Gpu 0 falan kapattım işe yaramadı nasıl çözebilirim?
valorant işlemci oyunu zaten de %0 olması normal değil benceGpu harcamıyor valorant zaten pek işlemcin nedir
İşlemci neden %100 onu sornan lazım. Ddu ile driver silip duzgun driver kurarsan düzelir diye tahmin ediyorum.Arkadaşlar benim kardeşim Valorant oynuyor ben pek Valorant'dan anlamam ama oyun da fps drop ve uzun süreli donmalar yaşıyor ben bildiğim şeyleri denedim ama işe yaramadı, benzeşme ayarından Gpu 0 falan kapattım işe yaramadı nasıl çözebilirim?
ram? 12ymişİ5-3470
Rx 580 4gb
250 gb ssd
1.5Tb hdd
işlemci iyi değil 100 olması normal alt tabda zaten gpu kullanmaz oyunda ki değerleri bakması daha doğru sonuca ulaştırır msi afterburner kurup fps değerlerine bakın belki bir şey çıkar ama benim tahminimce işlmeciden dolayıİşlemci neden %100 onu sornan lazım. Ddu ile driver silip duzgun driver kurarsan düzelir diye tahmin ediyorum.
Fotoğrafı çektiğim sıra maç bitmişti siyah geçiş ekranındaydı, oyun sırası gpu'yu en fazla %20-30 kullanıyorGörev yöneticisinde 0 gözüküyor çüünkü oyunda değilsin önemlş olan oyun içi değerler. Oyun içindeki değerleride msi afterburner programını indirerek takip edebilirsin.