Çözüldü✓ NETFLIX PARTY PREMIUM

callousness

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Millet, ben az önce netflix partynin 14 günlük trial sürümünü aldım. İptal ederim diye düşündüm. Ama iptal edilmiyor ve 40 dolar :') yardım edebilecek var mı?

İptal edebilirsin ancak para iadesi alamazsın. 14 gün boyunca kullanabilirsin ve üyeliğin yenilenmez. Mail falan atmayı dene istiyorsan.

herhangi bir ücret kesintisi olmadı zaten... 14 gün sonra mı kesilir?

herhangi bir ücret kesintisi olmadı zaten... 14 gün sonra mı kesilir?
O halde iptal edilmiş zaten. Kart bilgilerini girip 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunduysa veya benzeri bir durum varsa ücretsiz deneme sonrası verilen süre dolunca fatura kesilir. Eğer iptal ettiysen ve kart bilgilerin giriliyse fatura kesilmez ve demo süreci dolunca üyeliğin iptal edilir.

O halde iptal edilmiş zaten. Kart bilgilerini girip 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunduysa veya benzeri bir durum varsa ücretsiz deneme sonrası verilen süre dolunca fatura kesilir. Eğer iptal ettiysen ve kart bilgilerin giriliyse fatura kesilmez ve demo süreci dolunca üyeliğin iptal edilir.
Brom şöyle ki, iptal edeceğim bir yer yok.. etmedim, kart bilgimi girdim o kadar :') mail vs attım ama bakalım...

Brom şöyle ki, iptal edeceğim bir yer yok.. etmedim, kart bilgimi girdim o kadar :') mail vs attım ama bakalım...
Üyeliğini iptal etmeme gibi bir durum söz konusu değil. Anlamadım nasıl deneme süreci sunup üyelik iptali yapamıyosun? Hesap bilgilerini kurcala üyeliğini iptal etme hakkın her platformda var.

Üyeliğini iptal etmeme gibi bir durum söz konusu değil. Anlamadım nasıl deneme süreci sunup üyelik iptali yapamıyosun? Hesap bilgilerini kurcala üyeliğini iptal etme hakkın her platformda var.
Netflix PARTY, küçük bir chrome eklentisi.. ben göremedim :')

Nasıl bişi yaşadın anlamadım kanka ama çok geçmiş olsun. 750 lira iyi para afşalckwpfkwpflwofğ
ya kanka hahahah https://www.teleparty.com/ site bu, eklenti olarak iniyor işte arkadaşlarınla birlikte izliyorsun videoyu sohbet havasında... ben de tıkladım, 14 günlük deneme aldım... sonra işte iptal eder devam ederim diye
Ama sonra kurcalayınca İPTAL vs göremedim daha doğrusu yok. Üye de olmuyorsun zaten, indiriyorsun eklenti olarak.. Mail falan attım bekliyorum yani

premium olunca ne oluyor ki paralı mı olmuş

kankam işte bi' kaç özellik vardı, renkli yazılar emojiler vs meraktan yaptım yani.. ki normalde herhangi bir şeyin deneme sürümünden sonra da iptal ederdim... cidden dert oldu içime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,293
Üyeler
186,319
Son üye
Soraka KaJmer
Geri