callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
Millet, ben az önce netflix partynin 14 günlük trial sürümünü aldım. İptal ederim diye düşündüm. Ama iptal edilmiyor ve 40 dolar :') yardım edebilecek var mı?
O halde iptal edilmiş zaten. Kart bilgilerini girip 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunduysa veya benzeri bir durum varsa ücretsiz deneme sonrası verilen süre dolunca fatura kesilir. Eğer iptal ettiysen ve kart bilgilerin giriliyse fatura kesilmez ve demo süreci dolunca üyeliğin iptal edilir.herhangi bir ücret kesintisi olmadı zaten... 14 gün sonra mı kesilir?
Brom şöyle ki, iptal edeceğim bir yer yok.. etmedim, kart bilgimi girdim o kadar :') mail vs attım ama bakalım...O halde iptal edilmiş zaten. Kart bilgilerini girip 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunduysa veya benzeri bir durum varsa ücretsiz deneme sonrası verilen süre dolunca fatura kesilir. Eğer iptal ettiysen ve kart bilgilerin giriliyse fatura kesilmez ve demo süreci dolunca üyeliğin iptal edilir.
Üyeliğini iptal etmeme gibi bir durum söz konusu değil. Anlamadım nasıl deneme süreci sunup üyelik iptali yapamıyosun? Hesap bilgilerini kurcala üyeliğini iptal etme hakkın her platformda var.Brom şöyle ki, iptal edeceğim bir yer yok.. etmedim, kart bilgimi girdim o kadar :') mail vs attım ama bakalım...
Netflix PARTY, küçük bir chrome eklentisi.. ben göremedim :')Üyeliğini iptal etmeme gibi bir durum söz konusu değil. Anlamadım nasıl deneme süreci sunup üyelik iptali yapamıyosun? Hesap bilgilerini kurcala üyeliğini iptal etme hakkın her platformda var.
Nasıl bişi yaşadın anlamadım kanka ama çok geçmiş olsun. 750 lira iyi para afşalckwpfkwpflwofğNetflix PARTY, küçük bir chrome eklentisi.. ben göremedim :')
ya kanka hahahah https://www.teleparty.com/ site bu, eklenti olarak iniyor işte arkadaşlarınla birlikte izliyorsun videoyu sohbet havasında... ben de tıkladım, 14 günlük deneme aldım... sonra işte iptal eder devam ederim diyeNasıl bişi yaşadın anlamadım kanka ama çok geçmiş olsun. 750 lira iyi para afşalckwpfkwpflwofğ