DonanımArşivi Forumu nasıl bir yerdir?

Konu burda kötülemek değil. Ben kendim Azerbaycanlıyım. Türkce kuralları bilmemem normal şey bence.Bu forumu burası nasıl bir yer ve eski geldiğim forum sitesi bu özelliklere sahipti. Yani diyom burda o kurallar var mı,Ne dereceli kurallar var onu sormak için açdım bu konuyu.
O tarz kurallar yok.
Senin Azerbaycanlı olduğunu bilemem.
Bu tarz konuları ilk defa açmadıkları için şüphelenmem gayet normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O tarz kurallar yok.
Senin Azerbaycanlı olduğunu bilemem.
Bu tarz konuları ilk defa açmadıkları için şüphelenmem gayet normal
Neyse hoşgeldin umarım forumda iyi zamanlar geçirirsin

Bu forum güzel ve rahattır.

Forumda dini konular yasak değil ama forumda genel olarak yazısız bir kuralimiz var o kural ise şudur: dini konular açmayın elinize birbirinizin kalbini kırmaktan başka bir şey geçmiyor.

Forumda kötü olan şeylerden birisi
mesela Asabı Bozuk Liberal gibi kişilerin tarihe çarpıtarak Atatürk'e kötülemeyi çalışmasını moderatörler uyarı vermez, görmemiş de olabilirler.

Fakat benim garibime giden şey o forumdan çıkıp ta buraya gelen herkes neden bir konu açma mecburiyeti hissediyor ki o forum yıllardan beri o kuralları uyguluyor. Bir de kötülemeye çalıştığınız şey Türkçeyi düzgün kullanmayı yönelten kuralları kötülemek, uyarı aldığınız zaman benim burada söyle bir hatam var dikkat etmem gerekiyor diye düşünmeniz gereken yer de gidip başka bir foruma, bu forum Hakkında konu açarak kötülemeye çalışmak.
Düşün bu forumda rozet sistemi var.Örnek:Mahalle bilgisayarcısı ve b. bu rozetleri almak için hiç uyarı almaman gerek.Ne yapalım hiç bir şey yazmayayım ki bu foruma uyarı almayayım hatta dün bile itiraz edeni gördüm.
1672563811596.png

Neyse hoşgeldin umarım forumda iyi zamanlar geçirirsin
Hoş buldum Teşekkürler.

Herkese Selamlar.

Bu Forumda yeniyim ve İlk konum olacak.

Şahsen Ben Yeşil Logolu Forumdan Geliyorum orada Konu ve Mesaj yazamaz oldum. Her şeyi çok abartıyorlar. Valla ne yalan söyleyeyim Uyarılarım çözümlerimden çok olmuşdu o forum sitesinde. En Son aldığım Uyarıya bakın Allah aşkına.

Alıntıyı görüntüle

Şimdi orayı bırakıp. Buraya gelmeyi düşünüyorum.

Şimdi Forum ehli Nasıl bir yer burası?

Edit: Sanırsam burada Moderatör Denetlenmesinden geçmiyormuş ve bekletmiyorlar.Bu olayı çok sevdim.
Burda Okadar Yazım Yanlışına önem verilmiyor tabi okunakli yazki senin ne yazdığın anlaşılsın

Herkes genelde samimidir Moderatör Ler bile samimidir kullanıcılarla takılırlar Arada Abdullah Hacigul de üyelerle takılır:D ogadar

Yani Yasa yaşadığın gibi birilerine sövmezssen ban yemezsin

Ek olarak Yanlış Bilgilendirme yapma alay konusu Olursun ;)

Hic bilmiyorum buranin ortamini, malum sitede troll yaptigim icin 1 yil ban yedim. Bir sure buradayim.
1672565758072.png

Burda Okadar Yazım Yanlışına önem verilmiyor tabi okunakli yazki senin ne yazdığın anlaşılsın

Herkes genelde samimidir Moderatör Ler bile samimidir kullanıcılarla takılırlar Arada Abdullah Hacigul de üyelerle takılır:D ogadar

Yani Yasa yaşadığın gibi birilerine sövmezssen ban yemezsin

Ek olarak Yanlış Bilgilendirme yapma alay konusu Olursun ;)
Elimden Geldiği kadarıyla Yazdığıma önem vermeye çalışırım hocam.Benim birine sövmekle yanlış bilgilendirme ile aram olmaz.Anladığım bir konu varsa bildiklerimi söylerim.Bilmediğimide söylemem.

Düşün bu forumda rozet sistemi var.Örnek:Mahalle bilgisayarcısı ve b. bu rozetleri almak için hiç uyarı almaman gerek.Ne yapalım hiç bir şey yazmayayım ki bu foruma uyarı almayayım hatta dün bile itiraz edeni gördüm.
Alıntıyı görüntüle

Hoş buldum Teşekkürler.
Hocam selamlar ozellikle hos geldiniz forumu tanitiyim forumda 4 tane admin var aktif olan 1 tane yonetici 1 tane kurucu froumda evet bazi ergenler bazi malum insanlar var onlari farkedersiniz ozellikle 2. El konularina dikkat edin derim cok dolandirici var forum iyi bide bursey sormak istiyorum azerbaycan altyazisiyla anime nerden izlenir biliyormusunuz?

Azerbaycan altyazılı hiç anime görmedim valla ne yalan söyleyeyim
Anifan.az diye bi site gprdum ama dublajli felan orasi guvenilir mi?yada ben ingilizce ogreniyim soz size soyle guzel bi azerbeycanca olan bi anime sitesi yapca.m

Azerbaycan altyazılı hiç anime görmedim valla ne yalan söyleyeyim
Birde birsey daha peki flim dizi izleme sitesi varmi hic azerbaycanca altyazili

Anifan.az diye bi site gprdum ama dublajli felan orasi guvenilir mi?yada ben ingilizce ogreniyim soz size soyle guzel bi azerbeycanca olan bi anime sitesi yapcam
Hocam Siteyi Araştırdım site iyi birşeye benziyor discord sunucusu ve instagram sayfası var. 1 hafta bakıcam bakalım bende anime izlemeyi düşünüyordum.

Anifan.az diye bi site gprdum ama dublajli felan orasi guvenilir mi?yada ben ingilizce ogreniyim soz size soyle guzel bi azerbeycanca olan bi anime sitesi yapca.m
Hocam Kendim Front-End Developer`im yapmak kolayda dublaj yapanı bulmak zor.

Hocam Siteyi Araştırdım site iyi birşeye benziyor discord sunucusu ve instagram sayfası var. 1 hafta bakıcam bakalım bende anime izlemeyi düşünüyordum.

Hocam Kendim Front-End Developer`im yapmak kolayda dublaj yapanı bulmak zor.
Kral ne dublaji oha turkler hic dublaj yapiyor mu direk altyazili kitle cekmek lazim

YKS'ye girse Türkçe'den 20 net yapamayacak insanlar forum kuralı belirliyor ya kafayı yersin. Sanki çok özel bir site.

Kader ortağıyız ben de ordan geldim.Oraya göre nispeten daha küçük ama öz bir forum olduğu için ortam daha samimi ve güzel.Tp de geçirdiğim 2 yılda böyle samimi bir ortam yakalayamadım.Aktiflik așırı değil ama var ve yeterli.Daha fazla olsunmu isterdim çünkü bazı basit sorular cevapsız kalabiliyor.Teknik kısımdan çok konu disi daha aktif.

Yaş ortalaması çok genç, bu nedenle ara sıra problemler görüyorum ama yine de fena değil. Hala ilk olarak farklı bir forum kullanıyorum tabii.

Geri