Steam hesabım ne kadar eder?

dostum genelde şu üstteki fotodaki yeşil değerin %70 inden alırlar ama sende vac var tam bi fiyat veremeyiz alıcısını bulursan makul bi fiyata satarsın diye düşünüyorum
150 ₺ satıyorum hocam siteler de bence makul fiyat vac var diye bir oyun için komple hesabı öldürmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Neden elbet bir ufakta olsa değeri vardır diye düşünüyorum?

Evet zamanında csgo da hilelerinden geçilmediği dönem de skin changer açtığım için mevlana açan adam ban yemedi ben skin changer yüzünden ban yedim.

Çok düşük değil mi hocam?

250 ₺ eder mi?
50-100 arası eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vac ban var müşteri bulamazsın

Oyunlar ayıptır söylemesi kart için alınmış yani sağlam sadece Etsyi gördüm.

5K'ya bırakırım 26k steam puanı var
5k ne hocam kimse bı anda vermez bence okadar para 250 oyun var yani 5k ya sendeki oyunları kendi hesabınada alabilir.

150 ₺ satıyorum hocam siteler de bence makul fiyat vac var diye bir oyun için komple hesabı öldürmeye gerek yok diye düşünüyorum.
vac leke gibi bir şey tüm valve oyunlarına etkisi var

Oyunlar ayıptır söylemesi kart için alınmış yani sağlam sadece Etsyi gördüm.

5k ne hocam kimse bı anda vermez bence okadar para 250 oyun var yani 5k ya sendeki oyunları kendi hesabınada alabilir.
5k biraz fazla değil mi hatta baya fazla

Vactan değil oyunların ederi yok 2 3 tane hariç hepsi boş beleş

5k biraz fazla değil mi hatta baya fazla
Oyunların son güncellenen kuruna göre hesapladı herhalde arkadaş 5kya 0dan hesap dizerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri