Yardım Gamepower Bu Kulaklıklardan Hangisini Almalıyım

fifine a6t mikrofun alacaktım ama sonra kulaklıkla mikrofon alayım dedim napsam sence kankaaa
bi zamanlar çok araştırdım ondan tavsiye ettim ama genede sen bilirsin yani istediğini alabilirsin arkadaş cooler master atmış onada bak istersen

bu kulaklıklar alınmaz mik kaliteleri kötü bu fiyata özellikle hiçö alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsinden kat kat kaliteli.

Son düzenleme:
kardeş senin tavsiyen nedir acaba bbana mikrofnunda iyi olan kulaklık lazım ayrı bi mikrofon almiyim diyorum ama kulaklık almassan fifine a6t mikrofonu alacaktım oda pahalanmış 1.5 bin olmuş ondan kulaklıklı mik alayım dedim dip ses olmayan sesi net veren bişey yardımcı olurasan sevinirim

kardeş senin tavsiyen nedir acaba bbana mikrofnunda iyi olan kulaklık lazım ayrı bi mikrofon almiyim diyorum ama kulaklık almassan fifine a6t mikrofonu alacaktım oda pahalanmış 1.5 bin olmuş ondan kulaklıklı mik alayım dedim dip ses olmayan sesi net veren bişey yardımcı olurasan sevinirim
al geç mik kalitesi ve malzeme kalitesi efsane

hepsinden kat kat kaliteli.

Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah​

al geç mik kalitesi ve malzeme kalitesi efsane
fiyatta uygunmuş aslında bi inceleme videolarına bakayim alırım knka sen kullanıyor musun veya kullandın mı dediğim gibi twitch canlı yayın ve youtube içerikler çekicem oyun üzerine ses kaliteli olması lazım tabi kulaklıkla da ses kasmam da lazım cs go volarant gibi ?

Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah​

fiyatta uygunmuş aslında bi inceleme videolarına bakayim alırım knka sen kullanıyor musun veya kullandın mı dediğim gibi twitch canlı yayın ve youtube içerikler çekicem oyun üzerine ses kaliteli olması lazım tabi kulaklıkla da ses kasmam da lazım cs go volarant gibi ?
kullandım kaliteli.

Drop alma hocam fury X kablolu al dropta seslerin mikrofona yankı sorunu var
bu dediğin nasıl kardeşşş fiyat olarak da uygun mudur kulaklıgın sesi ve mikrofonu önemli benim için cızırtı dip ses olmaması lazımm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,315
Üyeler
185,252
Son üye
Emir34
Geri