Neler Yeni

Yardım Gamepower Bu Kulaklıklardan Hangisini Almalıyım

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
başka seçenek yok herhalde alacamm gibi

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Sana sıkıntılı ürün kitlemişler. İade etmeni öneririm.

Memnunum kanka. Mikrofonu çok kaliteli yayın için iş görür.
bu fiyatlarda başka tavsiyen var mıdır kanka bunu alayim yoksa birde webcam önerin var mıdır 800 900 bütçe

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Mert
bu fiyatlarda başka tavsiyen var mıdır kanka bunu alayim yoksa birde webcam önerin var mıdır 800 900 bütçe
Dip ses yok kanka al kaliteli kulaklık yorumlarını gir oku

KTAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
arkadaşlar yorumlarınızı okurken utandım harbiden. cloud 2yi kötüleyenler falan var. attıklarından en iyisi cloud 2 ve onun üzerinde 2000 TL'ye kadar kulaklık bulamazsın. adam cloud 2 atmış fujin ile kıyaslıyorlar bu gerçekten üzücü. şahsi düşüncem gamepowerın hiç bir kulaklığı cloud 2'yi geçemez. futbolda VAR hakemleri bile cloud 2 kullanıyor :D cloud 2nin mikrofonu da çok çok iyidir bu arada.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
arkadaşlar yorumlarınızı okurken utandım harbiden. cloud 2yi kötüleyenler falan var. attıklarından en iyisi cloud 2 ve onun üzerinde 2000 TL'ye kadar kulaklık bulamazsın. adam cloud 2 atmış fujin ile kıyaslıyorlar bu gerçekten üzücü. şahsi düşüncem gamepowerın hiç bir kulaklığı cloud 2'yi geçemez. futbolda VAR hakemleri bile cloud 2 kullanıyor :D cloud 2nin mikrofonu da çok çok iyidir bu arada.
haydaa kardeş tam karar veriyordum sen ortaya fikir attın ne olacak şimdi :D cloud iyi midir mikrofon kalitesi sesi net verir mi dediğim gibi ayrı bir mikrofon almıcam bunu kulllanıcam twitch yayınları için

KTAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
ben de yayın açtım uzun bir süre ve bütçem çok kısıtlıydı. fiyat performans olarak alabileceğin en iyi kulaklık ve mikrofon (yayın için) cloud 2 ve behringer c1u combosudur bence. cloud 2 mikrofonu ile yayın açan çok fazla kişi vardı tabi artık herkes harici mikrofon alıyor. para harcamak istemiyorsan sadece cloud 2 al ve voicemeeter kullanarak sesini biraz toklaştır baya işine yarar. cloud 2nin mikrofonu çok kaliteli fakat biraz tiz ses veriyor.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
ben de yayın açtım uzun bir süre ve bütçem çok kısıtlıydı. fiyat performans olarak alabileceğin en iyi kulaklık ve mikrofon (yayın için) cloud 2 ve behringer c1u combosudur bence. cloud 2 mikrofonu ile yayın açan çok fazla kişi vardı tabi artık herkes harici mikrofon alıyor. para harcamak istemiyorsan sadece cloud 2 al ve voicemeeter kullanarak sesini biraz toklaştır baya işine yarar. cloud 2nin mikrofonu çok kaliteli fakat biraz tiz ses veriyor.
evet knka haklısın peki webcam önerin varmıdır 800 900 bütçe

Top Bottom