- Konu Sahibi Konu Sahibi
cloud 2 boğuk diyorlar ama değil midir knkaKulaklık elinize geçince inceleme yapmayı unutmayın lütfen.
cloud 2 boğuk diyorlar ama değil midir knkaKulaklık elinize geçince inceleme yapmayı unutmayın lütfen.
Bende almaya cesaret edemedim cloud2'yi. Boğuk değildir ama mikrofonu falan vasat altı.cloud 2 boğuk diyorlar ama değil midir knka
hocam fujin daha iyimerhaba arkadaşlar bu markanın kulaklarına baktım uygun fiyatlıı aralarında pek fark yok sizce hangisini alayım kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim
https://www.hepsiburada.com/gamepower-mihawk-7-1-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-siyah-p-HBV00000RG64S
veya bu listeden hangisini alayım https://www.hepsiburada.com/gamepower/kulak-ustu-kulakliklar-c-60004548?siralama=yorumsayisi
kafam iyicene corba gibi oldu napsam ya kalitelide olsun istiyorum almışken knkaBende almaya cesaret edemedim cloud2'yi. Boğuk değildir ama mikrofonu falan vasat altı.
kardeş onu alacaktım ama biraz yorumları felan okudum gamepower ürünleri dayanmıyor felan dediler pek içime sinmedi ondan 800 e yakın fiyatı var biraz daha ekler daha kaliteli markalı bişşey alırım dedim de ne alsam acabahocam fujin daha iyi
hocam vallaha ilk çıktığı zamanda 500tl ye almıştım aha yanı başımda duruyor bilgisayar olmadığı için kullanamıyorumkafam iyicene corba gibi oldu napsam ya kalitelide olsun istiyorum almışken knka
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeş onu alacaktım ama biraz yorumları felan okudum gamepower ürünleri dayanmıyor felan dediler pek içime sinmedi ondan 800 e yakın fiyatı var biraz daha ekler daha kaliteli markalı bişşey alırım dedim de ne alsam acaba
kulaklık hiç almasam mı eski vardı mikrofon mu alsam sadece acabahocam vallaha ilk çıktığı zamanda 500tl ye almıştım aha yanı başımda duruyor bilgisayar olmadığı için kullanamıyorum
siz bilirsiniz hocam ama mikrofonlar da ucuz değil haberiniz olsunkulaklık hiç almasam mı eski vardı mikrofon mu alsam sadece acaba
aynen knka ondan kulaklı mikrofon alayım dedim ikisini çıkartırım aradan dedim de oda öylesiz bilirsiniz hocam ama mikrofonlar da ucuz değil haberiniz olsun
youtube inceleme videolarında bende o tarz şeyler okudum ondan keyfim kaçtı knka bıraktım almam onu başka tavsiyen varmıdır sen ne bakıyorsunForumda fujin almış biri 15 gün sonra kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı dedi. Benimde keyfim kaçtı.