Neler Yeni

Yardım Gamepower Bu Kulaklıklardan Hangisini Almalıyım

Metro 2033

80+ Bronze

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Bende almaya cesaret edemedim cloud2'yi. Boğuk değildir ama mikrofonu falan vasat altı.
kafam iyicene corba gibi oldu napsam ya kalitelide olsun istiyorum almışken knka
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam fujin daha iyi
kardeş onu alacaktım ama biraz yorumları felan okudum gamepower ürünleri dayanmıyor felan dediler pek içime sinmedi ondan 800 e yakın fiyatı var biraz daha ekler daha kaliteli markalı bişşey alırım dedim de ne alsam acaba

Metro 2033

80+ Bronze
kafam iyicene corba gibi oldu napsam ya kalitelide olsun istiyorum almışken knka
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeş onu alacaktım ama biraz yorumları felan okudum gamepower ürünleri dayanmıyor felan dediler pek içime sinmedi ondan 800 e yakın fiyatı var biraz daha ekler daha kaliteli markalı bişşey alırım dedim de ne alsam acaba
hocam vallaha ilk çıktığı zamanda 500tl ye almıştım aha yanı başımda duruyor bilgisayar olmadığı için kullanamıyorum

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
hocam vallaha ilk çıktığı zamanda 500tl ye almıştım aha yanı başımda duruyor bilgisayar olmadığı için kullanamıyorum
kulaklık hiç almasam mı eski vardı mikrofon mu alsam sadece acaba

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
siz bilirsiniz hocam ama mikrofonlar da ucuz değil haberiniz olsun
aynen knka ondan kulaklı mikrofon alayım dedim ikisini çıkartırım aradan dedim de oda öyle :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Forumda fujin almış biri 15 gün sonra kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı dedi. Benimde keyfim kaçtı.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Forumda fujin almış biri 15 gün sonra kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı dedi. Benimde keyfim kaçtı.
youtube inceleme videolarında bende o tarz şeyler okudum ondan keyfim kaçtı knka bıraktım almam onu başka tavsiyen varmıdır sen ne bakıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,809
Üyeler
168,199
Son üye
Brexy
Top Bottom