Yardım Gamepower Bu Kulaklıklardan Hangisini Almalıyım

Bende almaya cesaret edemedim cloud2'yi. Boğuk değildir ama mikrofonu falan vasat altı.
kafam iyicene corba gibi oldu napsam ya kalitelide olsun istiyorum almışken knka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fujin daha iyi
kardeş onu alacaktım ama biraz yorumları felan okudum gamepower ürünleri dayanmıyor felan dediler pek içime sinmedi ondan 800 e yakın fiyatı var biraz daha ekler daha kaliteli markalı bişşey alırım dedim de ne alsam acaba

kafam iyicene corba gibi oldu napsam ya kalitelide olsun istiyorum almışken knka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeş onu alacaktım ama biraz yorumları felan okudum gamepower ürünleri dayanmıyor felan dediler pek içime sinmedi ondan 800 e yakın fiyatı var biraz daha ekler daha kaliteli markalı bişşey alırım dedim de ne alsam acaba
hocam vallaha ilk çıktığı zamanda 500tl ye almıştım aha yanı başımda duruyor bilgisayar olmadığı için kullanamıyorum

hocam vallaha ilk çıktığı zamanda 500tl ye almıştım aha yanı başımda duruyor bilgisayar olmadığı için kullanamıyorum
kulaklık hiç almasam mı eski vardı mikrofon mu alsam sadece acaba

Forumda fujin almış biri 15 gün sonra kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı dedi. Benimde keyfim kaçtı.

Forumda fujin almış biri 15 gün sonra kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı dedi. Benimde keyfim kaçtı.
youtube inceleme videolarında bende o tarz şeyler okudum ondan keyfim kaçtı knka bıraktım almam onu başka tavsiyen varmıdır sen ne bakıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,037
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri