bi zamanlar çok araştırdım ondan tavsiye ettim ama genede sen bilirsin yani istediğini alabilirsin arkadaş cooler master atmış onada bak istersenfifine a6t mikrofun alacaktım ama sonra kulaklıkla mikrofon alayım dedim napsam sence kankaaa
bi zamanlar çok araştırdım ondan tavsiye ettim ama genede sen bilirsin yani istediğini alabilirsin arkadaş cooler master atmış onada bak istersenfifine a6t mikrofun alacaktım ama sonra kulaklıkla mikrofon alayım dedim napsam sence kankaaa
kullanıyor musun knak sen yada kullanan birilerinden nasıl yorumlar mikrofonu da önemli benim içinBu daha iyi olabilir:
![]()
Cooler Master CH321 USB Mikrofonlu Siyah RGB Oyuncu Kulakligi | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Mikrofonlu Siyah RGB Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'dawww.itopya.com
hepsinden kat kat kaliteli.bu kulaklıklar alınmaz mik kaliteleri kötü bu fiyata özellikle hiçö alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah Fiyatı
Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
kardeş senin tavsiyen nedir acaba bbana mikrofnunda iyi olan kulaklık lazım ayrı bi mikrofon almiyim diyorum ama kulaklık almassan fifine a6t mikrofonu alacaktım oda pahalanmış 1.5 bin olmuş ondan kulaklıklı mik alayım dedim dip ses olmayan sesi net veren bişey yardımcı olurasan sevinirimbu kulaklıklar alınmaz mik kaliteleri kötü bu fiyata özellikle hiçö alınmaz
kardeş senin tavsiyen nedir acaba bbana mikrofnunda iyi olan kulaklık lazım ayrı bi mikrofon almiyim diyorum ama kulaklık almassan fifine a6t mikrofonu alacaktım oda pahalanmış 1.5 bin olmuş ondan kulaklıklı mik alayım dedim dip ses olmayan sesi net veren bişey yardımcı olurasan sevinirim
bu kulaklıklar alınmaz mik kaliteleri kötü bu fiyata özellikle hiçö alınmaz
Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah Fiyatı
Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
hepsinden kat kat kaliteli.
fiyatta uygunmuş aslında bi inceleme videolarına bakayim alırım knka sen kullanıyor musun veya kullandın mı dediğim gibi twitch canlı yayın ve youtube içerikler çekicem oyun üzerine ses kaliteli olması lazım tabi kulaklıkla da ses kasmam da lazım cs go volarant gibi ?al geç mik kalitesi ve malzeme kalitesi efsaneRampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah Fiyatı
kullandım kaliteli.Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık - Siyah
fiyatta uygunmuş aslında bi inceleme videolarına bakayim alırım knka sen kullanıyor musun veya kullandın mı dediğim gibi twitch canlı yayın ve youtube içerikler çekicem oyun üzerine ses kaliteli olması lazım tabi kulaklıkla da ses kasmam da lazım cs go volarant gibi ?
dip ses felan yok demi knka cızırtı felan temiz veriyor sesii ve ses kasılıyor mu cs go da felan nerden ateş ettiğini anlaşılıyo mukullandım kaliteli.
dip ses gelmiyor hiçdip ses felan yok demi knka cızırtı felan temiz veriyor sesii ve ses kasılıyor mu cs go da felan nerden ateş ettiğini anlaşılıyo mu
ttamam kardeş peki webcam için önerin var mıdır 800 900 bütçedip ses gelmiyor hiç
bilgim yok webcam la ilgili malesef.ttamam kardeş peki webcam için önerin var mıdır 800 900 bütçe
Drop alma hocam fury X kablolu al dropta seslerin mikrofona yankı sorunu varttamam kardeş peki webcam için önerin var mıdır 800 900 bütçe
bu dediğin nasıl kardeşşş fiyat olarak da uygun mudur kulaklıgın sesi ve mikrofonu önemli benim için cızırtı dip ses olmaması lazımmDrop alma hocam fury X kablolu al dropta seslerin mikrofona yankı sorunu var