Ekran kartım aşırı ısınıyor

Yusufya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
563
yeni kasama geçince çok ısınmaya başladı ekran kartım, Raft, PC Building Sim, Forza Horizon 5 vs vs farketmeksizin 80-85 derecelerde dolaşıyor ekran kartım ve ben bu konudan pek hoşnut değilim açıkçası. kasam lian li o11 mini ve birçok video izledikten sonra güzel bir fan konfigürasyonu ayarladım. 5 intake 3 egzoz. fanların 3ü ekran kartına direkt olarak hava üflüyor ama ona rağmen ekran kartım çok ısınıyor anlamadım gitti. ne yapılır sizce?

yeni kasama geçince çok ısınmaya başladı ekran kartım, Raft, PC Building Sim, Forza Horizon 5 vs vs farketmeksizin 80-85 derecelerde dolaşıyor ekran kartım ve ben bu konudan pek hoşnut değilim açıkçası. kasam lian li o11 mini ve birçok video izledikten sonra güzel bir fan konfigürasyonu ayarladım. 5 intake 3 egzoz. fanların 3ü ekran kartına direkt olarak hava üflüyor ama ona rağmen ekran kartım çok ısınıyor anlamadım gitti. ne yapılır sizce?
kasanın kapağı açık şekilde denerseniz sorunun kasada olup olmadığını kolayca anlayabilirsiniz ama muhtemelen sorun ekran kartında

ekran kartı fan ayarları oto mu

Bendeki model Rog 3070. Sizdeki ile aynı soğutma bloğunu kullanıyor diye biliyorum. Ben maximum 65 derece görüyorum. O da en ağır oyunlarda 1440p çözünürlükte. 85 dereceler çok fazla geldi açıkçası o karta göre. Fan konfigürasyonunuzun resmini atar mısınız ? Ekran kartına hava üfletmek doğru olmayabilir. Zaten senin kartın fan yapısı eksen tasarımlı. Ortadaki fan havayı dışarı tahliye ediyor.

Geri