🔥FENERBAHÇE-GALATASARAY🔥

Maç sonucu tahminleri :

• Fenerbahçe

Oylar: 66 35.1%
  • Galatasaray

Oylar: 96 51.1%
  • Berabere

Oylar: 26 13.8%

• Oy kullanan toplam üye
    188
Fenerbahçe o kadar büyük ki zorlarına gidiyor hem fetöcüsünüz hemde o kazandığınız kupaları hakem ve tff sayesinde kazandınız şimdi gelip adelet diye ağlıyorsunuz ts bjk gs hakem yardımı olmazsa hiç bir şey yapamıyorlar
Hocam fenerliyim ama lütfen sadece yarın ki maç hakkındaki fikirlerinizi belirtin kaos yaratmayalım

fbli arkadaşlar konuyu gsnin fedö şeyine bağladıysa geçmiş olsun bize fajfjajf

Hocam fenerliyim ama lütfen sadece yarın ki maç hakkındaki fikirlerinizi belirtin kaos yaratmayalım
Bunun huyu böyle. Yarına yatırım yapıyor. Fenerbahçe yenilirse hakem diyecek.

fbli arkadaşlar konuyu gsnin fedö şeyine bağladıysa geçmiş olsun bize fajfjajf
Hocam kusura bakmayın ama konu açıldığından beri ortamı germek istemediğimi belirttim ama maalesef Galatasaraylı arkadaşlar konuyu baya abarttı sizi haklı bulmuyorum

Kusura bakma forumdakiler böyle şey kaynıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana laf yok hakem zaten feneri 10 kişi bıraktı bile gs yensin diye

Fenerbahçe o kadar büyük ki zorlarına gidiyor hem fetöcüsünüz hemde o kazandığınız kupaları hakem ve tff sayesinde kazandınız şimdi gelip adelet diye ağlıyorsunuz ts bjk gs hakem yardımı olmazsa hiç bir şey yapamıyorlar
İnsanlar mantıklı bir çerçevede tartışırken yaptığın bu yorum gerçekten harika.Tebrik ederim aynen böyle devam et

Umarım her iki taraf için de hakem konuşulmaz son hakem olaylarından sonra bunun yaşanması muhtemel onun için maalesef sizinle aynı düşüncede değilim ben her konuda hakem hatalarını objektif bir şekilde söyledim yarında olursa aynı şekilde söylerim

süper lig'de kaç senedir hakem dışında bir şey konuşulmaz oldu. Şahsen Süper Lig dışında diğer neredeyse tüm ligleri izlemekten zevk alıyorum (futbol takip eden biri değilim ayda yılda bir) ama süper lig 2016 17'den sonra çıktı benden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,571
Üyeler
189,294
Son üye
AnanasSuyu
Geri