Corsair Spec Delta Hakkında

Nocturne

80+
Reaksiyon skoru
193
Arkadaşlar, bundan yarım saat önce vatan bilgisayarda idim. Aklımdaki kasa Corsair spec delta 550w idi. Orada çalışan personel arkadaş ise bana Xigmatek Lamiya 650w önerdi normalde alacağım sistemde 1650 super ve ryzen 5 1600 vardı. Personel arkadaş bana 550w'ın yeterli olmayabileceğini ve elektrik kesintisinden dolayı sistemde bir yanma olursa garanti kapsamın dışında olacağını söyledi. Benimde içime bir kurt düştü ve sizin görüşlerinizi merak ettim ve çoğunluğa göre corsair spec delta ya da xigmatek lamiya alacağım.

550 Watt o sisteme hayli hayli yeter. Lamiya'nın hava alacak yeri daha az sanırım, SPEC-DELTA al geç. Ayrıca PSU yanacaksa SPEC-DELTA'daki de yanar diğeri de. Şahsen Corsair'in PSU'larını daha kaliteli buluyorum o yüzden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar, bundan yarım saat önce vatan bilgisayarda idim. Aklımdaki kasa Corsair spec delta 550w idi. Orada çalışan personel arkadaş ise bana Xigmatek Lamiya 650w önerdi normalde alacağım sistemde 1650 super ve ryzen 5 1600 vardı. Personel arkadaş bana 550w'ın yeterli olmayabileceğini ve elektrik kesintisinden dolayı sistemde bir yanma olursa garanti kapsamın dışında olacağını söyledi. Benimde içime bir kurt düştü ve sizin görüşlerinizi merak ettim ve çoğunluğa göre Corsair spec delta ya da xigmatek lamiya alacağım.
Aynı kasayı ve PSU'yu RX590 + 1600AF sistemde kullanıyorum. Sana yeter o.

bu arada dediği tek doğru şey PSU kaynaklı donanım arızasının garanti kapsamına girmediği olmuş ama vs550nin korumaları yeter diye düşünüyorum içiniz rahat olsun

Arkadaşlar, bundan yarım saat önce vatan bilgisayarda idim. Aklımdaki kasa Corsair spec delta 550w idi. Orada çalışan personel arkadaş ise bana Xigmatek Lamiya 650w önerdi normalde alacağım sistemde 1650 super ve ryzen 5 1600 vardı. Personel arkadaş bana 550w'ın yeterli olmayabileceğini ve elektrik kesintisinden dolayı sistemde bir yanma olursa garanti kapsamın dışında olacağını söyledi. Benimde içime bir kurt düştü ve sizin görüşlerinizi merak ettim ve çoğunluğa göre Corsair spec delta ya da xigmatek lamiya alacağım.
Ben de vatana gittiğimde aynı sorunla karşılaşım bana frisby bir modelini önerdi ve spec delta rgb eskidiği ile ilgili fıkralar anlattı.

Spec Delta almalısın, Vatan'daki arkadaş sallamış.
Yanlış bilgi vermiş,550W gayet yeterli.
Aynı kasayı ve PSU'yu RX590 + 1600AF sistemde kullanıyorum. Sana yeter o.
bu arada dediği tek doğru şey PSU kaynaklı donanım arızasının garanti kapsamına girmediği olmuş ama vs550nin korumaları yeter diye düşünüyorum içiniz rahat olsun
Ben de vatana gittiğimde aynı sorunla karşılaşım bana frisby bir modelini önerdi ve spec delta RGB eskidiği ile ilgili fıkralar anlattı.
Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için Corsair Spec Delta alacağım.

Geri