Kulaklık önerisi lazım.

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,444
Herkese iyi forumlar.
3 Yıllık James Donkey 710 kulaklığımın mikrofonu vefat etti edecek. şimdi Max 1000 TL olacak şekilde kulaklık arıyorum ama şöyle bir kaç beklentim var. 1000 TL'yi 1 TL bile geçmeyecek, 1000 TL civarında ise cidden hak etmesini istiyorum, Eğer böyle bir kulaklık yoksa 600-800 arası bir kulaklık daha iyi olur.
Şuan aklımda 2 model var. 900-1000 TL civarına Razer Blackshark V2 X, 700 TL'ye SteelSeries Arctis 1 kulaklık. Razer daha iyi bir kulaklıktır elbet ama üniversitede kütüphanede vs kullanmam gerekirse diye arctis 1 daha sade ve dışarıda da kullanılabilir bir görüntüsü olduğu için arctis 1 daha çok ihtimali var.
Önerilerinizi bekliyorum.

Kızma ama 200 lira daha verebilirsen nova 1 var.
Kesinlikle veremeyeceksen razer al görüntüsü çok hoş .sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle veremeyeceksen razer al görüntüsü çok hoş .sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.
Arctis 1 o paraya değer mi bilmiyorum.

Arctis 1 o paraya değer mi bilmiyorum.
Niye kızayım hocam :D
Razer hoş iyide dediğim gibi kütüphaneye vs gittiğimde razer'ı kullanamam :d
Arctis 1 neden değmez ?

Niye kızayım hocam :D
Razer hoş iyide dediğim gibi kütüphaneye vs gittiğimde razer'ı kullanamam :d
Arctis 1 neden değmez ?
Hatırladığım kadarıyla bu fiyatlara çok önerilmiyordu. Razer kulaklığın mikrofonu çıkıyor sanırım. Tasarımı çok hoş kızlar düşer 😎🤏

Hatırladığım kadarıyla bu fiyatlara çok önerilmiyordu. Razer kulaklığın mikrofonu çıkıyor sanırım. Tasarımı çok hoş kızlar düşer 😎🤏
Aksine Razer'ın mikrofonu çıkmıyor, arctis'in mikrofonu çıkıyor.

hocam ikinci el düşünebilirsin. kablosuz bile bulursun belki

bende arctis 1 var yanlış anlaşılmasın:D gayet güzel kulaklık ama 1000 olmasına çok şaşırdım. sesi mikrofonu gayet güzel rahat bir kulaklık

Hocam kulaklik alirken ilk kriteriniz rahatlik ve konfor olsun sonucta saatlerce kulagimizda

hocam ikinci el düşünebilirsin. kablosuz bile bulursun belki

bende arctis 1 var yanlış anlaşılmasın:D gayet güzel kulaklık ama 1000 olmasına çok şaşırdım. sesi mikrofonu gayet güzel rahat bir kulaklık
1000 TL değil arctis 1. 700 TL.

Hocam kulaklik alirken ilk kriteriniz rahatlik ve konfor olsun sonucta saatlerce kulagimizda
Şuan JD 710 kullanıyorum. 110 TL'ye aldığım kulaklıktan iyi olur herhalde bu bütçelerdeki kulaklıklar :D

1000 TL değil arctis 1. 700 TL.

Şuan JD 710 kullanıyorum. 110 TL'ye aldığım kulaklıktan iyi olur herhalde bu bütçelerdeki kulaklıklar :D

Vala bazen pahali olmasi rahat olduğu anlamina gelmiyor

Selamlar, eğer ki Arctis 1 düşünüyorsanız sahibinden gibi sitelere bakmanızı öneririm çünkü hatırlarsanız bimde satılıyordu bir ara ve insanlar onları alıp piyasanın altında fiyatlara satıyorlardı.
Hala o ilanlarda kalmış olabilir belki bakmanızda fayda var.

Geri