Siyah ekran sorunu rx 6500 xt

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Dün rx 6500 xt li sistemim geldi bugün için driverları ddu ile silip yeni driver yükleyecektim msconfigden güvenli önyüklemeye bastım bilgisayar restart attı fakat MSI logosundan sonra siyah ekran kalıyor yardım edebilecek var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hareket ettirince fare imleci geliyor ama görüntü yok.

Hocam hazir sistemlerde yüklenen Windows bazen stabil calismiyor yeniden temiz Windows yuklemek en mantiklisi oluyor

Hocam hazir sistemlerde yüklenen Windows bazen stabil calismiyor yeniden temiz Windows yuklemek en mantiklisi oluyor
Hocam dün akşamdan beri oyun yükledim oynadım fakat bugün bir kasma olduğu için sileyim dedim. Ben ne yapıcam şimdi?

Hocam dün akşamdan beri oyun yükledim oynadım fakat bugün bir kasma olduğu için sileyim dedim. Ben ne yapıcam şimdi?
Bios a girebiliyorsaniz eger yeniden Windows yuklemenizi tavsiye ederim

Dün rx 6500 xt li sistemim geldi bugün için driverları ddu ile silip yeni driver yükleyecektim msconfigden güvenli önyüklemeye bastım bilgisayar restart attı fakat MSI logosundan sonra siyah ekran kalıyor yardım edebilecek var mı?

Hareket ettirince fare imleci geliyor ama görüntü yok.
CTRL+ALT+DELETE oluyor mu hocam?

Ekran sırasında olmuyor MSI yazısı varkende baya spamladım fakat fayda etmedi.

Siyah ekranda ESC bastıktan sonra fare imleci geliyor.
Windows logo tuşu+R dener misin çalıştır ekranı gelecek mi?

Basıyorum hocam imleç sabit kalınca ve işlemleri yapınca rastgele gidiyor.
Bilgisayarı düğmeden kapat sonra tekrardan aç, MSI yazısı geldiği an düğmeden tekrar kapat. Sonra tekrardan açtığında kurtarma ayarlarına atması gerek ondan sonra.

Bilgisayarı düğmeden kapat sonra tekrardan aç, MSI yazısı geldiği an düğmeden tekrar kapat. Sonra tekrardan açtığında kurtarma ayarlarına atması gerek ondan sonra.

IMG_20230108_171854.jpg

Geri