Gainer hakkında birkaç soru

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
Dostlar kilo almak için kendime öğün araları hazırlayacağım alabildiğimce kuruyemiş de yiyeceğim.
Beslenmem zaten sağlıksız değil, sadece destek amaçlı gainer almayı düşünüyorum.

Ama birkaç sorum olacak.
Bu gainer tozların herhangi bir organa zararı var mı ? Böbreğimde damar sıkışması var çok kritik değil ama ona etki eder mi o yüzden soruyorum.

Aslında genel olarak, zararlı mı ?
+ Sorun teşkil etmiyor ise gainer önerisi
@123kral14

Bro peki tadı nasıl ? Neyle içiyorsun ? Ben süt sevmiyorum suyla içsem çok mu ağır olur ?
Sütle bir tık daha iyi ama çok fark etmiyor genelde suyla içiyorum ben çikolatalı aldım ben kakaolu süt gibi tadı var

Sütle bir tık daha iyi ama çok fark etmiyor genelde suyla içiyorum ben çikolatalı aldım ben kakaolu süt gibi tadı var
Suyla içince de kakaolu süt tadı mı veriyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki nasıl kullanılıyor ve ne kadar gidiyor ?

Suyla içince de kakaolu süt tadı mı veriyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki nasıl kullanılıyor ve ne kadar gidiyor ?
aynı tadı veriyor evet

Ben 1 servis kullanıyorum içinde ki ölçeğin tamamı 100 gr ediyor 200 gram 1 servis oluyor

istersen tek seferde de alabilirsin ben 1 ölçek sabah 1ölçek anterman sonrası alıyorum 1 servis eediyor

aynı tadı veriyor evet

Ben 1 servis kullanıyorum içinde ki ölçeğin tamamı 100 gr ediyor 200 gram 1 servis oluyor

istersen tek seferde de alabilirsin ben 1 ölçek sabah 1ölçek anterman sonrası alıyorum 1 servis eediyor
Günde kaç servis öneriliyor

Dostlar kilo almak için kendime öğün araları hazırlayacağım alabildiğimce kuruyemiş de yiyeceğim.
Beslenmem zaten sağlıksız değil, sadece destek amaçlı gainer almayı düşünüyorum.

Ama birkaç sorum olacak.
Bu gainer tozların herhangi bir organa zararı var mı ? Böbreğimde damar sıkışması var çok kritik değil ama ona etki eder mi o yüzden soruyorum.

Aslında genel olarak, zararlı mı ?
+ Sorun teşkil etmiyor ise gainer önerisi
@123kral14
Bir sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum zaten gainer protein tozunun daha yüksek kalorili hali diye biliyorum marka olarak Hiq alabilirsin bütçe sıkıntın olmazsa

Gainer kullanmanı tavsiye etmem kanka, şekerden başka bi şey değil. Onun yerine öğün sayını arttırabilirsin daha sağlıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,792
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri