Dušan Tadić
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 10,743
Üstüne getirince bir şey olmuyor ama sağ tık yapınca dediğim gibi gözüküyor.iki gündür görev çubuğunda gözükmeyen bir simge var. Gözüm çok fazla takılıyor buna, nasıl kaldırabilirim?
Evet, orada öncdene edge vardı ve görev çubuğundan kaldırdım. Nasıl düzeltebilirim?oradaki uygulamayı silmiş yada güncellemiş oldundan öyle görünüyo
Ya da görev çubuğundan kaldır sonra tekrar sabitleBu Microsoft edge. İşin kötüsü bildiğim kadarıyla kaldıramıyorsun. Yani en son öyleydi. Kaldırılıyorsa kaldır yeniden yükle
Görev çubuğundan mı kaldıramıyorum?Bu Microsoft edge. İşin kötüsü bildiğim kadarıyla kaldıramıyorsun. Yani en son öyleydi. Kaldırılıyorsa kaldır yeniden yükle
Yeniden görev çubuğuna eklemeyi deneyince ne oluyor?Evet, orada öncdene edge vardı ve görev çubuğundan kaldırdım. Nasıl düzeltebilirim?
yaptım ama düzelmediYa da görev çubuğundan kaldır sonra tekrar sabitle
Yüklemeyi kaldırma anlamında demiştim ama gerek yokGörev çubuğundan mı kaldıramıyorum?
O zaman bilmiyorum çözümüyaptım ama düzelmedi
Yüklemeyi kaldırmayı dene istersenYüklemeyi kaldırma anlamında demiştim ama gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman bilmiyorum çözümü
Sabitleyince logo tekrardan geliyor ama aradaki boşluk kalkmıyor.Yeniden görev çubuğuna eklemeyi deneyince ne oluyor?