AviLox
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Decathlondaki topları almanı önermem Kipsta kalitesiz bir markahocam decathlondan alın ucuz ve iyi hatta o bütçeye 2 tane bile alabilirsin
Decathlondaki topları almanı önermem Kipsta kalitesiz bir markahocam decathlondan alın ucuz ve iyi hatta o bütçeye 2 tane bile alabilirsin
üçünden birini alsan hangisini alırdın madem kalecisin anlarsın sen kardeşimReis ben 7 yıldır futbol oynuyorum kaleci olarak bizim takımda topları kaleciler hazırlar . Deneyimlerime dayanarak sana şu topları öneririm :
![]()
Nike Strike Team Futbol Topu - SC3176-101
Yeni sezon Nike Strike Team Futbol Topu SC3176-101 ürünleri için, dünyaca ünlü markalara ulaşabilirsiniz. Nike Strike Team Futbol Topu modelleri avantajlı fiyatlarıyla Dalkilicspor.com da.www.dalkilicspor.com
https://www.trendyol.com/nike/sc331...JbrK1kOpKqpJ0gN0eTnOnWYZYOan2aiBoCEEsQAvD_BwE
Lotto Ball Blank 5-6Pcs Futbol Topu Unisex, Beyaz/Saks/Siyah, Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Lotto Ball Blank 5-6Pcs Futbol Topu Unisex, Beyaz/Saks/Siyah, Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Evlat acısına eşdeğer
bu beni aşıyor ya bir de basketbol topu alacağımdan dolayı alamam yine de teşekkürler önerin içinBu top bütçeni aşıcak ama alabilirsen kesinlikle bu topu almanı öneririm şu ana kadar kullandığım en kaliteli top diyebilirim . Derisi falan aşırı kaliteli
bu nasılBu top bütçeni aşıcak ama alabilirsen kesinlikle bu topu almanı öneririm şu ana kadar kullandığım en kaliteli top diyebilirim . Derisi falan aşırı kaliteli