Erdem Arslan
80+ Gold
- Katılım
- 21 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 5,149
- Reaksiyon skoru
- 3,577
Drama queen
Bak kardeş delikanlı adam küfür ettiyse ettim der dik durur jöle gibi sağ sola yamulmaz ama sen bana ders vermeye çalıştın cevabını aldın. Üzücü olan ise açtığım konu hakkında hiçbir araştırman yok 0 bilgiye tepemize çıkmaya çalıştın.Değil mi değil mi? Sanki hakaret ettik. "İndirim olaylarında 3060 seviyesi kartlara da bak" dedik bi küfür yemediğimiz kaldı yine.
Bro 3060 seviyesi kartlara da indirim dedik. Bu dramaysa evet en büyük DRAMA QUEEN benim.Drama queen
Heralde ya anlamadım çatır çatır 3090ti satmışlar. Kim alıyo abi o kartları?? Ben Türkiyede yaşıyorum ve sürekli sistem topluyoruz ama 6600xt 3060 alan adama "oo iyi bunda para var 6500xt 1650süperden girmedi konuya" diyoruz. Asgari ücret 8500tl ya kim alıyor olabilir 3090ti çatır çatır çok merak ettim.3000 serisinde fahiş fiyatlar uygulanmıyorsa adamın yapacak bir şeyi yok zaten kimse zararına ürün satmaz, diğer yandan konuyla alakasız ama 4000 serisi kartlar çok küçük bir azınlığa hitap ediyor doğru diğer arkadaşın dediği herkesin en az 6600, 3060 sistem topladığını söylemek de saçmalık zaten başka bir evrende yaşıyor galiba.
Dipnot: 3090'ın ya da başka kapış kapış giden indirimli bir ürünün alıcıları arasında bir sürü al-sat yapan eleman vardır.
Halen hata diyorBir hatasını söyledik diye kin mi kusuyo oluyoruz?
Küfür etmiyosun reis hakaret ediyosun sadece. Bu da yanlış bence.Bak kardeş delikanlı adam küfür ettiyse ettim der dik durur jöle gibi sağ sola yamulmaz ama sen bana ders vermeye çalıştın cevabını aldın. Üzücü olan ise açtığın konu hakkında hiçbir araştırman yok 0 bilgiye tepemize çıkmaya çalıştın.
ortada bir indirim yok hala indirim diyor elemanBro 3060 seviyesi kartlara da indirim dedik. Bu dramaysa evet en büyük DRAMA QUEEN benim.
Heralde ya anlamadım çatır çatır 3090ti satmışlar. Kim alıyo abi o kartları?? Ben Türkiyede yaşıyorum ve sürekli sistem topluyoruz ama 6600xt 3060 alan adama "oo iyi bunda para var 6500xt 1650süperden girmedi konuya" diyoruz. Asgari ücret 8500tl ya kim alıyor olabilir 3090ti çatır çatır çok merak ettim.
Çok uzağa gitmeye gerek yok saniyesinde tükenen kampanyalı RTX 3070 Ti sistemleri hatırlayanlardan bir like alayımBro 3060 seviyesi kartlara da indirim dedik. Bu dramaysa evet en büyük DRAMA QUEEN benim.
Heralde ya anlamadım çatır çatır 3090ti satmışlar. Kim alıyo abi o kartları?? Ben Türkiyede yaşıyorum ve sürekli sistem topluyoruz ama 6600xt 3060 alan adama "oo iyi bunda para var 6500xt 1650süperden girmedi konuya" diyoruz. Asgari ücret 8500tl ya kim alıyor olabilir 3090ti çatır çatır çok merak ettim.
Ama abi o sistemleri alıp al sat da çok görüyorduk. Şimdi bu mining yapılan kartlar uyguna veriliyor diye sadece oyunlar da veya hevesi olup alıp 6-7 ay kullanılmış kartlar, neden 1 sene mining de 7-24 kullanılan kart ile neden aynı para?Çok uzağa gitmeye gerek yok saniyesinde tükenen kampanyalı RTX 3070 Ti sistemleri hatırlayanlardan bir like alayım![]()
Fiyatı alıcı belirler.Ama abi o sistemleri alıp al sat da çok görüyorduk. Şimdi bu mining yapılan kartlar uyguna veriliyor diye sadece oyunda kullanılmış 6-7 ay kullanılmış kartlar neden 1 sene mining de 7-24 kullanılan kart ile neden aynı para?
önüne geçemezsin al satçılarınAma abi o sistemleri alıp al sat da çok görüyorduk. Şimdi bu mining yapılan kartlar uyguna veriliyor diye sadece oyunlar da veya hevesi olup alıp 6-7 ay kullanılmış kartlar, neden 1 sene mining de 7-24 kullanılan kart ile neden aynı para?