Mobil de forum yine kafayı yedi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Reaksiyon skoru
20,609
Bugün öobil de forum yine kafayı yedi baya bir sapıttı. Mesaj yazıyorum hata veriyor (forumun kendi hatası). Sayfayı yenileyince düzeliyor. Ayrıca yine hantallaştı. Cevapla dediğimde alıntı yapılması çok uzun sürüyor.
Mesaj yazarken, sürekli aşağı yukarı gidip gidip geliyor.
Ben yoruldum forum yorulmadı.
@Mehmet Yılmaz

Çok master olan webmaster arkadaşlara kolay gelsin.

Yavaşlama derken? Uzunca bir süredir hiçbir şikayet görmedim ben o konuda garip geldi. Hatayı ise görmeden bir şey diyemiyorum...

webdende kafayı yiyor. artık donanım haber gibi uygulama çıkarın :D

Yavaşlama derken? Uzunca bir süredir hiçbir şikayet görmedim ben o konuda garip geldi. Hatayı ise görmeden bir şey diyemiyorum...
Yavaşlama mesela cevapla dediğim zaman alıntı yapması uzun sürüyor ama yazı yazabiliyorum. Yazdıklarım ikiye bölünüyor.
Hata olarak da klaaik hata mesajı senin muhteşem sözün. Tekrardan gelsin resim atarım.

Yavaşlama mesela cevapla dediğim zaman alıntı yapması uzun sürüyor ama yazı yazabiliyorum. Yazdıklarım ikiye bölünüyor.
Hata olarak da klaaik hata mesajı senin muhteşem sözün. Tekrardan gelsin resim atarım.
o muhteşem söz ne hocam?

B
Buyrun
Screenshot_2020-06-20-00-42-33.webp

bende niye hiç sorun yok?

Geri