150 tl ye internet önetisi

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
babam gile 150 tl ye internet çektircez evde fiber altyapısı var ne alınır en iyi

babam gile 150 TL ye internet çektircez evde fiber altyapısı var ne alınır en iyi
Hocam ben de int ariyorum deli gibi. Turknete gecicem herhalde. Pahali ama kaliteli. Gibir diye bir sey oneriyorlar ucuz fln . Ama ne kadar guvenilir tartisilir

Comnet veya GIBIRNet .
Comnet 15 gün sonra zam yapıyor o yüzden elinizi çabuk tutun derim.

Hocam ben de int ariyorum deli gibi. Turknete gecicem herhalde. Pahali ama kaliteli. Gibir diye bir sey oneriyorlar ucuz fln . Ama ne kadar guvenilir tartisilir
valla gitmişler 140 tl ye tt almıslar speedtest attırdım 14mpbs gereksiz yavas geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Comnet veya GIBIRNet .
gıbırneti onermiyorlar diyorlar dogru mu

Comnet veya GIBIRNet .
comneti ilk defa sizden duyudm nasıldır acaba 110 tl ye 100mpbs veriyor bize

O anlamda demedim firma olarak sordum, Kablonet mi, Turkcell mi? Türk Telekom mu?
o kadaranını bilmiyorum ama turknetın sitesinde falan o binaya 100mpbs verıyoruz diyor

comneti ilk defa sizden duyudm nasıldır acaba 110 TL ye 100mpbs veriyor bize

o kadaranını bilmiyorum ama turknetın sitesinde falan o binaya 100mpbs verıyoruz diyor
Comnet altyapı sorgulaması yapar mısınız?

Comnet altyapı sorgulaması yapar mısınız?
evet 100mpbs veriyorlar

Adresinde Turkcell Superonline
Fiber İnternet var.
böyle diyor

Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile 500 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz. burası da böyle diyor

evet 100mpbs veriyorlar

Adresinde Turkcell Superonline
Fiber İnternet var.
böyle diyor

Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile 500 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz. burası da böyle diyor
Her firmanın altyapısı var. Kablonet bakabilirsin. Dedemlere bağlattım 2 ay önce 100/5 MBPS paketi. Gayet hızlı. Superonline'nı kendim kullanıyorum onda da hiç sorun yaşamadım.

Her firmanın altyapısı var. Kablonet bakabilirsin. Dedemlere bağlattım 2 ay önce 100/5 MBPS paketi. Gayet hızlı. Superonline'nı kendim kullanıyorum onda da hiç sorun yaşamadım.
pahalı hocam bu 250 tl gibi fiyatlar yaıypr

Geri