Yusuf16SamiKibar
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
Direksiyon Seti Önerisi şuanda 1k bütçem var yakın zamanda 2.5k bütçem olucak bursadayım güzel direksiyon seti önerileriniz varmı acaba
bu paraya konsol bile alamazsın xdDireksiyon Seti Önerisi şuanda 1k bütçem var yakın zamanda 2.5k bütçem olucak bursadayım güzel direksiyon seti önerileriniz varmı acaba
büyçeyi ne kadar yaparsam güzel bir şey alabilirim ?bu paraya konsol bile alamazsın xd
arkadaşın önerdikleri olabilir ama o paraya DFGT almanı öneririm en azından güzel hissiyatı var v900s ile sanki dümdüz şişe çeviriyon gibibüyçeyi ne kadar yaparsam güzel bir şey alabilirim ?
büyçeyi ne kadar yaparsam güzel bir şey alabilirim ?
2.el Logitech DFGT veya Rampage v900s alabilirsin, v900sin sıfır fiyatı 3-3.1k filan.
v900s den uzak dur 1 ay sonra ilana sende koyarsın satılana kadar ikiye ayırırsın DFGT al temizinden![]()
Logitech dfgt direksiyon seti - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1060768953
Logitech dfgt direksiyon seti - Bilgisayar oyun donanımları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-tertemiz-900-dfgt-logitech-1067214692/detay
nasıl bu ürünler ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
![]()
Rampage v900s - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1062507816
Rampage v900s - Bilgisayar oyun donanımları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
birde bunlar var
hangisini almalıyım peki hocam fark eder mi?v900s den uzak dur 1 ay sonra ilana sende koyarsın satılana kadar ikiye ayırırsın DFGT al temizinden
Ben olsam DFGT alırdım ama DFGT'in direksiyonu çevirince ses sorunu var o çözülüyormu bilmiyorum. Genede DFGT'ı alırdım.hangisini almalıyım peki hocam fark eder mi?
Ben olsam DFGT alırdım ama DFGT'in direksiyonu çevirince ses sorunu var o çözülüyormu bilmiyorum. Genede DFGT'ı alırdım.
hocam peki alttaki linkmi üsteki linkmiBen olsam DFGT alırdım ama DFGT'in direksiyonu çevirince ses sorunu var o çözülüyormu bilmiyorum. Genede DFGT'ı alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazıyı yeni gördüm kusura bakmayın, bütcenizi o kadar çıkarmışken G27'lere bakabilirsiniz.