Neler Yeni

Yardım Direksiyon Seti Önerisi

Hasan344

80+ Gold
2. El dfgt öneririm. Rampage tarzı kötü markalardan uzak durun. Birde bütçe çıkarsan g27'de olabilir.

Reindi

80+ Silver
2021 yılında 12. sınıf olan çocuk 2023 te ne ara 29 yaşına girdi :). Hadi abicim konularına bakınca yaş ortalaman çıkıyor zaten. Aile terbiyeni geliştirmen dileğiyle evladım. Boşuna cevaplamakla vakit kaybetme blockluyorum terbiyesizleri <3
arada benim kardeşim bana gelir büyük ihtimalle 25+ yaşında daha aile evinde yaşadığın için tek yaşamanın ne olduğunu bilmiyorsundur ben 4. katta otururum babam 5. katta kardeşim arada gelir forumda takılır bunu sana açık açık anlatıyorum çünkü tek yaşamak hakkında gram bilgin yok sen daha işsiz gezerken ben 3 milyonluk arabaya biniyorum böyle malın mesatın konusunu açmaktan nefret ederim ama senin gibi daha ekmek almaya parası olmayan tipler beni eleştirince insanın zoruna gidiyor :D Lise sona gidiyor benim dükkanımda çalışıyor o açıyor böyle konuları bir daha bana yazma seviyeme çıkmak için 200 sene çalışman lazım hadi kolay gelsin milletin ağız kokusunu çekerken :D bide v900s önermez mi kafayı yersin bionda yazan 13 yaşındaki çocuklar senin 2 katı zekana sahip

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Çağan Batur Karaköz
ne yaparsan yap ama v900s e bulaşma mecbur kalmadıkça kullanılmaz alan insan direkt satışa koyuyor pişman oluyor hata yaparsın.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyum bursadayım @bythmn @hard rp
Ucuz olsun 900 derece olsun diyorsan DFGT, vites yapmak/almak ile uğraşmak istemiyorsan G27.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Logitech den aşağısına bakma pişman olursun fiyatlar da orta da YouTube da kendin yap videoları var dalga geçmek gibi olmasın inan aynı şey bu bütçe ile paran boşa gitmesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Reyiz
v900s den uzak dur 1 ay sonra ilana sende koyarsın satılana kadar ikiye ayırırsın DFGT al temizinden
evet v900s zor satılıyor ve güzel değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direksiyon Seti Önerisi şuanda 1k bütçem var yakın zamanda 2.5k bütçem olucak bursadayım güzel direksiyon seti önerileriniz varmı acaba
2. el g29 bakabilirsin bütçen yeterse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,286
Üyeler
164,991
Son üye
erhanaydogan
Top Bottom