arada benim kardeşim bana gelir büyük ihtimalle 25+ yaşında daha aile evinde yaşadığın için tek yaşamanın ne olduğunu bilmiyorsundur ben 4. katta otururum babam 5. katta kardeşim arada gelir forumda takılır bunu sana açık açık anlatıyorum çünkü tek yaşamak hakkında gram bilgin yok sen daha işsiz gezerken ben 3 milyonluk arabaya biniyorum böyle malın mesatın konusunu açmaktan nefret ederim ama senin gibi daha ekmek almaya parası olmayan tipler beni eleştirince insanın zoruna gidiyor Lise sona gidiyor benim dükkanımda çalışıyor o açıyor böyle konuları bir daha bana yazma seviyeme çıkmak için 200 sene çalışman lazım hadi kolay gelsin milletin ağız kokusunu çekerken bide v900s önermez mi kafayı yersin bionda yazan 13 yaşındaki çocuklar senin 2 katı zekana sahip2021 yılında 12. sınıf olan çocuk 2023 te ne ara 29 yaşına girdi . Hadi abicim konularına bakınca yaş ortalaman çıkıyor zaten. Aile terbiyeni geliştirmen dileğiyle evladım. Boşuna cevaplamakla vakit kaybetme blockluyorum terbiyesizleri <3
Ucuz olsun 900 derece olsun diyorsan DFGT, vites yapmak/almak ile uğraşmak istemiyorsan G27.hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyum bursadayım @bythmn @hard rp
evet v900s zor satılıyor ve güzel değilv900s den uzak dur 1 ay sonra ilana sende koyarsın satılana kadar ikiye ayırırsın DFGT al temizinden
2. el g29 bakabilirsin bütçen yeterseDireksiyon Seti Önerisi şuanda 1k bütçem var yakın zamanda 2.5k bütçem olucak bursadayım güzel direksiyon seti önerileriniz varmı acaba