TLauncher virüslü mü?

efew00

80+
Reaksiyon skoru
9
Şu aralar böyle bir muhabbet var. Bir yanım koskoca şirketi derkenbir yanım görevlisiydi. Ve korkuma yenik düştüm TLauncher'ı ve Java'yı Kalıntısız bir şekilde sildim. Ama bu java'yı yeni indirmiştim yani şöyle, "TLauncher kurulurken indirilen Java vardı bu olayı duydukdan sonra sildim ve kendi dilinde indirdim. Önceki Javayı normal silmiştim yani kayıf defteri dosyaları kaldı ama 2. indirdiğimin herhangi bir kalıntısı kalmadı. Peki şu anda bir sorun olur mu? Antivirüs taramaları temiz format atmak istemediğim için buraya bakma.

tlauncherdda javanın kendi linkinden indiriyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1674244269427.png

Ben virüs yok diye biliyorum.

TLauncher kullanmayın.

İşi ciddi manada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Tlauncher'ı uzun zaman önce kaldırmıştım ama sıkıntı olur mu? Format atmakla uğraşmak istemiyorum

Şu aralar böyle bir muhabbet var. Bir yanım koskoca şirketi derkenbir yanım görevlisiydi. Ve korkuma yenik düştüm TLauncher'ı ve Java'yı Kalıntısız bir şekilde sildim. Ama bu java'yı yeni indirmiştim yani şöyle, "TLauncher kurulurken indirilen Java vardı bu olayı duydukdan sonra sildim ve kendi dilinde indirdim. Önceki Javayı normal silmiştim yani kayıf defteri dosyaları kaldı ama 2. indirdiğimin herhangi bir kalıntısı kalmadı. Peki şu anda bir sorun olur mu? Antivirüs taramaları temiz format atmak istemediğim için buraya bakma.
hayır

beyler içinde virüs falan yok direkt konuyu bilmeden milleti kandırıyorlar. videoları çeken türk arkadaş yabancı videoyu çevirmiş zaten. diğer elemanda redditte virüslü diyorlar diyor. kaynak kodları kapalı olan bir program t launcher bu yüzden zaten tercih etmemelisiniz ama yinede virüslü olduğu için falan değil eset olsun kaspersky olsun neredeyse her programı derinlemesine inceliyorlar ki çoğunluğun kullandığı minecraft launcherinin virüslü olduğunu redditteki ne olduğu belirsiz eleman farkediyor antivirüs şirketleri farketmiyor. badlion vb yerler tarafından düzenlenen bir oyun olduğunu düşünüyorum. yüklemiş olmanız pcnizdeki her bilginin patlayacağı anlamına gelmiyor. fakat yinede her zaman açık kaynak kodlu programlar kullanmaya özen gösterin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,822
Üyeler
197,059
Son üye
fatmaazra16
Geri