Neler Yeni

TLauncher virüslü mü?

efew00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Şu aralar böyle bir muhabbet var. Bir yanım koskoca şirketi derkenbir yanım görevlisiydi. Ve korkuma yenik düştüm TLauncher'ı ve Java'yı Kalıntısız bir şekilde sildim. Ama bu java'yı yeni indirmiştim yani şöyle, "TLauncher kurulurken indirilen Java vardı bu olayı duydukdan sonra sildim ve kendi dilinde indirdim. Önceki Javayı normal silmiştim yani kayıf defteri dosyaları kaldı ama 2. indirdiğimin herhangi bir kalıntısı kalmadı. Peki şu anda bir sorun olur mu? Antivirüs taramaları temiz format atmak istemediğim için buraya bakma.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
tlauncherdda javanın kendi linkinden indiriyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

1674244269427.png

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben virüs yok diye biliyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
TLauncher kullanmayın.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Daha kullanmıyacağımda hocam format atmak istemediğim için en başta anlattığım gibi sildim. Sorun olur mu? Gitmiş midir?
Bence gitmiştir. Sonuçta spyware sınıfına giriyor sadece.

kaan07

80+ Bronze
İşi ciddi manada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Tlauncher'ı uzun zaman önce kaldırmıştım ama sıkıntı olur mu? Format atmakla uğraşmak istemiyorum

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Şu aralar böyle bir muhabbet var. Bir yanım koskoca şirketi derkenbir yanım görevlisiydi. Ve korkuma yenik düştüm TLauncher'ı ve Java'yı Kalıntısız bir şekilde sildim. Ama bu java'yı yeni indirmiştim yani şöyle, "TLauncher kurulurken indirilen Java vardı bu olayı duydukdan sonra sildim ve kendi dilinde indirdim. Önceki Javayı normal silmiştim yani kayıf defteri dosyaları kaldı ama 2. indirdiğimin herhangi bir kalıntısı kalmadı. Peki şu anda bir sorun olur mu? Antivirüs taramaları temiz format atmak istemediğim için buraya bakma.
hayır

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
beyler içinde virüs falan yok direkt konuyu bilmeden milleti kandırıyorlar. videoları çeken türk arkadaş yabancı videoyu çevirmiş zaten. diğer elemanda redditte virüslü diyorlar diyor. kaynak kodları kapalı olan bir program t launcher bu yüzden zaten tercih etmemelisiniz ama yinede virüslü olduğu için falan değil eset olsun kaspersky olsun neredeyse her programı derinlemesine inceliyorlar ki çoğunluğun kullandığı minecraft launcherinin virüslü olduğunu redditteki ne olduğu belirsiz eleman farkediyor antivirüs şirketleri farketmiyor. badlion vb yerler tarafından düzenlenen bir oyun olduğunu düşünüyorum. yüklemiş olmanız pcnizdeki her bilginin patlayacağı anlamına gelmiyor. fakat yinede her zaman açık kaynak kodlu programlar kullanmaya özen gösterin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,015
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku